Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové

Příspěvekod Adys301 » 31 bře 2013 14:47

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 31 bře 2013 14:48

blavacikk píše:http://www.teraz.sk/zahranicie/usa-k-hrozbam-kldr-pristupujeme-s-pln/41844-clanok.html
http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/275 ... eho-stavu/
a je to tu ....

Jak píše divine, Korejská válka nikdy neskončila, došlo pouze k uzavření příměří. Od té doby je Severní Korea ze strany Jižní Koreje a USA pod neustálým tlakem a pravidelnými útoky a provokacemi, kterým nemůže čelit jinak než harašením armádou a předstíráním vývoje jaderných zbraní. Zatím totiž neexistuje důkaz že ty zaznamenané výbuchy byly zkoušky atomovek.

Navíc je těžké říct kdo je v tady dobrý a kdo špatný. Na severu panuje rodinný klan zaštiťující se komunistickými hesly a rudými vlajkami, ale jejich režim kromě těch hesel nic víc komunistického neobsahuje, právě naopak. Na jihu naopak vládne fašistický policejní stát, pro který není problém nechat rozstřílet studentskou demonstraci armádou (opakovaně), není tam o nic víc demokracie než v nacistickém Německu. A pro naše politické řitilezce je vždy správná ta ze stran, kterou podporuje ta mocnost, jíž se zrovna necháváme komandovat. Aktuálně jsou to USA.

Vzhledem ke stavu a vývoji kolabujícího světového bankovnictví vypadá celý incident s americkými letadly poletujícími s nákladem jaderných bomb podél 38. rovnoběžky spíš jako kalení vody a odvádění pozornosti od mnohem většího hrozícího průseru, stejně jako první zprávičky o nové variaci viru ptačí chřipky.

Ale jestli se chystáš na brzkou jadernou válku, pak ti doporučuji nastudovat si dostupné prameny, abys věděl co můžeš (i od politiků) očekávat, nejlépe v tomhle pořadí:
http://www.csfd.cz/film/18159-den-pote/
http://www.csfd.cz/film/4700-vlakna/
http://www.csfd.cz/film/73016-dopisy-mrtveho-muze/
http://www.csfd.cz/film/8122-konec-srpna-v-hotelu-ozon/

A Bugemos o tom také ví své:
Obrázek
Obrázek
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 31 bře 2013 15:00

Jenom je zajimave, ze z toho komunistickeho raje, kde jen tak mimochodem jen za poslednich 10 let zemrelo hlady cca 6 milionu lidi vsichni houfne utikaji - a jako na potvoru zrovna do te fasisticke Jizni Koreje :-) Asi se za cca 1000x vetsi mesicni plat a pobyt v zemi kde se nemusi bat o zivot dobrovolne nechaji vykoristovat fasistickyma zrudama.

Chtelo by to nektere skalni levicaky do te KLDR vystehovat a uz je nepustit ven, az je ten pobyt v roce 1950 prestane bavit (obvykle tak cca do 1 hodiny po vstupu). At si ten svuj vysneny, vsemi zlymi imperialisty utiskovany, stat uziji az do posledniho dechu, coz ale muze byt pomerne kratka doba. Nekdy ve 30tych letech se skupinka ceskoslovenskych komunistu vydala ucit do SSSR, kde je obratem zatkli a popravili za spionaz.

V Jizni Koreji jsem byl opakovane, do severni stacilo koukat z bezpecne vzdalenosti. Jak ti vyhladoveli severokorejsti vojaci mlsne koukali, kdyz jsme si vzali na vyhlidku jidlo :smile:

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 31 bře 2013 15:25

Tak si takhle čtu v Dtestu o antivirech a najednou jsem si všiml skvělé rady ohledně bezpečnosti. :D poslední věta :D :D
Přílohy
310320131127.jpg
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

domitea
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod domitea » 31 bře 2013 16:41

Co je na tom k s smíchu? I řešeto je míň děravější, než ta hromada mizerně napsaného kódu, která si nechává říkat Windows. Vždyť to je rada, která patří na první místo, než na poslední :wink:

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 31 bře 2013 17:00

Já se směju tomu co na to řeknou lidi "nezasvěcení" v PC a co si myslí že jim doma na jejich PC šlape Super systém :D a v D-testu napíšou ať používají cokoli jiného.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Stav:

Příspěvekod Adys301 » 31 bře 2013 17:12

Sám jsem zkoušel Linux, abych poznal, co je na něm tak úžasného. A nenašel jsem nic. Windows může mít kód děravější než řešeto, ale mám ho raději. Blue screeny mi dělal pouze vadný hardware. Rychle nabootuju, systém je rychlý a stabilní, a drtivá většina her vychází pro Windows, co víc si přát ?

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 31 bře 2013 17:37

Já to vidím stejně od té doby co mám nový PC jsem ještě nechytil žádný BlueSCR.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 31 bře 2013 18:21

Linux je minoritní OS, nevyplatí se hledat díry. Jinak na tom budou oba systémy obdobně.

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 31 bře 2013 18:58

Já jsem s Windows nikdy větší problém neměl. Navíc toho ze všech OS podporuje nejvíc.

Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Stav:

Příspěvekod Adys301 » 31 bře 2013 19:10

Přesně tak. Ten článek se týká bezpečnosti. Stačí používat kvalitní proveřený anitivir, a snad nic mi nehrozí. Ten článek musel psát zaujatý linuxák

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 31 bře 2013 19:17

Podle statistik je zavirovaných 40% počítačů bez antiviru a 30% s antivirem, ale to zřejmě nebyly ty kvalitní a prověřené, ne? Jako M$ Essentials...
Jestli ono to třeba není spíš o kvalitě uživatelů :lol:

Problém s Windowsem? -> REBOOT
Problém s Linuxem? -> BE ROOT
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”