Herní stroj 2013
Re: Herní stroj 2013
To sice jo, je to bezvadný mít v PC SSD disk, ale není to podstatné.
Clorky píše:Měl jsem na mysli spíše ty referenční karty. EVGA je spodina mezi kvalitními výrobci GK. Není důvod kupovat EVGA, když je na trhu Sapphire.
edit: hrubka
Promiň, ale Ty si se asi zbláznil ne? EVGA je spodina??? Ty vole! To je TOP výrobce GK pro Nvidii!!! probuď se z té diskotéky!
http://extrahardware.cnews.cz/recenze/e ... nim-kabate
http://www.zive.cz/clanky/evga-kdyz-chc ... fault.aspx
http://www.guru3d.com/articles_pages/ev ... ew,28.html
než něco plácneš, tak si o tom něco zjisti. To, že Ty neznáš EVGA neznamená, že dělá špatné karty...
Znáš značku televizí Loewe? Neznáš? hmmm tak to budou spodina mezi telkama a mnohem lepší bude Samsung... ten je přeci provařenější...

PS: ještě sem nepochopil srovnání s se Sapphirem? Viděl si někdy Nvidia Sapphire, nebo AMD EVGA?

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Dobrej blábol no 
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč si myslíš, že EVGA neznám? Mluvím ze zkušenosti.
Už jen kvůli podivnému chlazení bych EVGA nedoporučoval, ale třeba to byla jenom nějaká moje chyba, že ve dvou testech, kdy jsem porovnával MSI a EVGA (760) mělo EVGA o 10°C více v zátěži. Třeba jen nefungovala fyzika ze strany case. Na druhou stranu mám dva kamarády s EVGA kartami (přesně nevím které typy) a ty už jsem tolikrát navštívil, protože měli problém s PC. Poprvé u kamaráda č.1 to byla cestička na PCB, tu jsem dokreslil tužkou :). U druhého ku podivu spálených několik pinů na spodu grafiky.
Nutno poznamenat, že dané karty jsou staré kolem tří let.
Tyto dva příklady mi bohatě stačily.
Televize mě nezajímají, co se týče porovnávaní se Sapphire, tak tady jsem se spletl - ani nevím, proč jsem to tam napsal. Odpustíš mi to? Očividně tam má být Gigabyte. Tak já to teď opravím, aby to další lidi, co si tohle přečtou nemystifikovalo tak, jako tebe.
Už jen kvůli podivnému chlazení bych EVGA nedoporučoval, ale třeba to byla jenom nějaká moje chyba, že ve dvou testech, kdy jsem porovnával MSI a EVGA (760) mělo EVGA o 10°C více v zátěži. Třeba jen nefungovala fyzika ze strany case. Na druhou stranu mám dva kamarády s EVGA kartami (přesně nevím které typy) a ty už jsem tolikrát navštívil, protože měli problém s PC. Poprvé u kamaráda č.1 to byla cestička na PCB, tu jsem dokreslil tužkou :). U druhého ku podivu spálených několik pinů na spodu grafiky.
Nutno poznamenat, že dané karty jsou staré kolem tří let.
Tyto dva příklady mi bohatě stačily.
Televize mě nezajímají, co se týče porovnávaní se Sapphire, tak tady jsem se spletl - ani nevím, proč jsem to tam napsal. Odpustíš mi to? Očividně tam má být Gigabyte. Tak já to teď opravím, aby to další lidi, co si tohle přečtou nemystifikovalo tak, jako tebe.
Nějak je mi divné, že máš zrovna dva kámoše co náhodou mají EVGA a zrovna vadné kusy...
no dobře. Nic to nemění na tom, že to je kvalitní a spíš lepší než horší výrobce karet...
Co bych Ti já měl odpouštět? Děkuju za vysvětlení...

Co bych Ti já měl odpouštět? Děkuju za vysvětlení...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jeden kámoš, druhého jsem předtím 7 let neviděl :). Když to potřebuješ vědět, mám tady taky tři kamarády, kterým čistou náhodou vyhořel i5-760. Všem v jednom měsíci... náhoda je blbec.
No, snad mi odpustí všichni, kteří si až do teď mysleli, že Clorky je neomylný, a že nikdy neudělá chybu a nepřepíše se.
No, snad mi odpustí všichni, kteří si až do teď mysleli, že Clorky je neomylný, a že nikdy neudělá chybu a nepřepíše se.

Lidi.. poslední dotazy před objednáním celý sestavy: http://www.czc.cz/00s1c1mel0hud8pvtd15i2a6d1/seznam
1) Jaká je (ne horší a ne o moc dražší) alternativa k procesoru i5-4440? -> nemaj na skladě a potřebuju všechno koupit nejpozději do zejtra
2) Bude stačit na tuhle sestavu 550w OCZ zdroj, kterej je v sestavě?
3) Nikdy jsem nedával dohromady celej komp (jenom měnil GK a RAM). V CZC jim to potrvá do středy. Zmáknu to pořádně sám? :)
4) Je monitor v sestavě dobrá volba?
5) Budu muset nanášet nějaký pasty a dokupovat k sestavě nějaký kabely?
6) DÍKY!
1) Jaká je (ne horší a ne o moc dražší) alternativa k procesoru i5-4440? -> nemaj na skladě a potřebuju všechno koupit nejpozději do zejtra
2) Bude stačit na tuhle sestavu 550w OCZ zdroj, kterej je v sestavě?
3) Nikdy jsem nedával dohromady celej komp (jenom měnil GK a RAM). V CZC jim to potrvá do středy. Zmáknu to pořádně sám? :)
4) Je monitor v sestavě dobrá volba?
5) Budu muset nanášet nějaký pasty a dokupovat k sestavě nějaký kabely?
6) DÍKY!
1) Pokud dobře vidím, na skladě je víc než 5 kusů.
2) Ano určitě bude
3) TO mi nemůžem vědět jestli to zmákneš, ale myslím si že to dá každej :) Stačí se podívat na YT na videa
4) Ano, monitor je více než dobrý :)
5) U chladiče který máš v seznamu pasta bude takže kupovat nic nemusíš. Kabely jsou všechny v balení, někdy ti i zbydou :)
6) Není zač :)
2) Ano určitě bude
3) TO mi nemůžem vědět jestli to zmákneš, ale myslím si že to dá každej :) Stačí se podívat na YT na videa
4) Ano, monitor je více než dobrý :)
5) U chladiče který máš v seznamu pasta bude takže kupovat nic nemusíš. Kabely jsou všechny v balení, někdy ti i zbydou :)
6) Není zač :)
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
1) Praha 4 - Háje (tam není..tam potřebuju
)
5) Sakra... takže si budu muset hrát na zubaře a nanést pastu?! :O
6) o5 díky...Je sestava za tu cenu ideální?

5) Sakra... takže si budu muset hrát na zubaře a nanést pastu?! :O
6) o5 díky...Je sestava za tu cenu ideální?
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
4430 a 4570 budou OK.
Pastu naneseš na procesor o množství asi hrášku a rozmažeš kreditkou úplně všude po procesoru. Potom přiťapneš chladič.
Ano, sestava je za tu cenu dost slušná.
Pastu naneseš na procesor o množství asi hrášku a rozmažeš kreditkou úplně všude po procesoru. Potom přiťapneš chladič.
Ano, sestava je za tu cenu dost slušná.
Naposledy upravil(a) Clorky dne 06 lis 2013 16:20, celkem upraveno 1 x.
1) aha..
ale když si to objednáš tak ti to třeba pošlou odjinut a daj ti ho tam
5) Ano, na box chladiči již je, ale na takovýhlech chladičích neni. Takže musíš nanést..jen malou vrstvičku takovej film..

5) Ano, na box chladiči již je, ale na takovýhlech chladičích neni. Takže musíš nanést..jen malou vrstvičku takovej film..
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
kua... už se vidim, jak to budu nanášet půl dne a modlit se, aby to bylo v cajku
...
Jakej teda ten procák? Je ten 4570 lepší volba než i5-4440?
A nějaký větráčky navíc do skříně?
A mám tam nechat ten chladič Spartan, pokavaď bych bral 4570?

Jakej teda ten procák? Je ten 4570 lepší volba než i5-4440?
A nějaký větráčky navíc do skříně?
A mám tam nechat ten chladič Spartan, pokavaď bych bral 4570?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3218
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 12:00