Ktory Windows je naj? Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Ktory Windows je naj?

Příspěvekod dvorakj » 23 pro 2013 00:38

vsechny win byly v pohode. nepouzival jsem ale 98 a Millenia, to uz byly NT4 a pak win2000. visty, 7, 8 uplne v pohode. vzdy je nutne jit s dobou, a kazdy system byl lepsi jak predesly. dnes mam win8.1 a jsem asi za poslednich 20 let nejspokojenejsi:-)
hlavni je ten system udrzovat v cistote

Reklama
MadMax22
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod MadMax22 » 23 pro 2013 01:35

Za mě XP, ale myslím, že stejně jako to bylo u W7 budeme časem všichni přecházet na W8 a postupně dál a dál. Teď bych 8 u sebe ještě nechtěl, ale to jsem ze začátku nechtěl ani 7 :smile:

OlikCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod OlikCZ » 23 pro 2013 01:47

:spam: :spam: :spam:
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S

Scofield_CZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Scofield_CZ » 23 pro 2013 02:25

Podle mě jsou nejlepší Windows 7, ale také jsem byl velmi spokojen s Windows Vista. Sice byly ze začátku celkem náročné, ale pokud jste němělo nějakou LOW sestavu a nainstalovali jste si SP1, tak to šlapalo téměř jako teď Windows 7. :)

Windows XP také nejsou špatné a pokud má někdo slabší PC, tak jsou určitě vhodné.

Windows ( DOS ) Ty si hlavně vybavuji ze školní družiny. Pamatuji si, jak jsem hrával Hru Dyna Blaster na Windows 3.1 :DD

Absolutně nejhorší Windows, je Windows 8. - Sice je rychlé, ale absolutně nepoužitelné a vzhledově i XP vypadaly lépe.

Takže za mě následující pořadí:
1) Windows 7
2) Windows Vista
3) Windows XP
4) Windows 95, 98, 2000 a 3.1 :DD
5) Windows 8, 8.1
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit

lukas.sei
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod lukas.sei » 23 pro 2013 07:07

já si myslím že windows 8 jsou některé nadávky přiřazovány neprávem od uživatelů kteří je nikdy neovládaly a akorát se bojí toho že by se museli učit s něčím novým.

jak jsem někde četl nebo slyšel (už nevím :D) "Hodně lidí chtěla po microsoftu zmněnu vzhledu že prý už je vzhled win 7 okoukaný a když microsoft vyhověl a udělal win 8 dopadlo to tak že na metro všichni nadávají"
lidi tak už si vyberte jinak i to metro ve windows 8 být nemusí přes programy jako je windows 8 startbutton můžete dostat zpátky normální nabídku start z win 7 a startovat rouvnou na plochu :)
Pro mně asi největší výhodou metra je windows store kde se nachází některé hry aji s androida např. asphalt 7/8

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 23 pro 2013 07:58

Do Windows 8/8.1 je mozno nahrat jiny shell, takze vypadaji uplne stejne jako 7 + par funkci navic. Cimz zmizi ten jediny duvod, proc jsou Windows 8 "nepouzitelne".

Pricemz Windows 8 jsou zatim nejlepsi desktopovy OS od Microsoftu - start za par sekund i bez SSD, potreba pouze 800 MB RAM na samotny OS.

Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Akrej » 23 pro 2013 11:07

ja si myslim že když k windowsu 8 pořidite dotikou obrazovku tak jsou dobre

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Pro 2013 11:07) ---

Windows ( DOS ) Ty si hlavně vybavuji ze školní družiny. Pamatuji si, jak jsem hrával Hru Dyna Blaster na Windows 3.1 :DD

Souhlasim a Raymana si nehral potom vim že tam bylo i Heroes 1
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------

Babis
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Babis » 23 pro 2013 11:28

Dost jsem i na netu četl, že nás Microsoft ve Windows 8 šmíruje.. ale údajně se to dá vypnout.

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 23 pro 2013 11:40

Za mě windows98. S nativními podporami a podobně - ty by byly, kdyby je mrkvosoft podporoval, ostatně existují stránky o win98, kde lze nativní podporu doinstalovat, jakož i další udělátka, aby tam chodily i nové programy. od doby sloučení systému "na hry" a "na práci" (tedy od XP) je to čím dál horší. Každý nový systém je bumbrlíček, který spotřebuje více systémových prostředků. A to proto, že je v něm další a další balast, který nikdo nepotřebuje a ani nechce. Vzpomínám, že jsme jednou očesali W95 tak, že měly jen 4MB a běžely na 386 docela svižně.

JaMMeX
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod JaMMeX » 23 pro 2013 13:59

800 MB ram? Ok, to bych nespustil ani prohlížeč :D
Než se zeptáš, použij Google

Hallogen
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Hallogen » 23 pro 2013 14:24

Zlatý Win 95 nebýt jich a jejich předchůdců, byl bych co se týče počítačů, tak říkajíc, pole neorané. :lol: Těch krásně modrých obrazovek,těch reinstalací,že jsem se to raději naučil sám. Tedy spíš nouze naučila housti :D
Jinak jsem byl spokojenej asi takhle
1 W7
2 W XP
3 W 98.. po těch se mi stýská

Jo.. Hezké Vánoce @ll
jsem tlustej,protože nejsem línej se nažrat

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 23 pro 2013 15:29

Kterej rohlík je nejlepší?

Který rohlíky jsou podle vás nejlepší? Já kupuju ty z penny, jednou jsem nakoupil v tescu a nic moc.

Tohle téma je o ničem, každýmu sedne něco jinýho, je blbost se ptát kterej systém je vyloženě nejlepší. To i ty rohlíky dávaj větší smysl než tohle.
Just Fucking Google It!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”