Jo podat trestní oznámení, sice se nic nevyřeší, ale třeba se prodejce pokaká.
Jinak když tam pojede, tak může předpokládat, že bydlí s rodiči, a ono když si promluví s rodiči, kteří jsou normální tak se to dá i třeba vyřešit normálně, ale dosti o tom pochybuji.
Padělaný iPhone - Jak postupovat ? Vyřešeno
Re: Padělaný iPhone - Jak postupovat ?
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
taky nechápu proč sis nesepsal nějakou kupní smlouvu... s RČ, bydliště atd.. šak 9,5K už je dost.. normálně by jsi mu to poslal ať to podepíše a pak zase oskenuje a hodí zpátky...
nikdy bych nekoupil nic nad 2 tisíce bez nějakého typu smlouvy (pokud nepočítám hovorově nebo konkludentně).. ale to bude možná tím, že studuji právo a ostatní lidi v tomto nepřemýšlí
nikdy bych nekoupil nic nad 2 tisíce bez nějakého typu smlouvy (pokud nepočítám hovorově nebo konkludentně).. ale to bude možná tím, že studuji právo a ostatní lidi v tomto nepřemýšlí
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Byl jsi někdy v Chomutově? Tam bych, vzhledem k převládajícímu etniku, nečekal rozumnou domluvu s rodiči, takže vlastně pochybuješ správně... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
tuxi já napsal, že může předpokládat, že bydlí s rodiči, Carny někde psal, že je mu zhruba 20-22 let, tak podle toho soudím, že nejspíše bude bydlet s rodičema a zároveň jsem napsal, že bych s tím moc nepočítal.
Omlouvám se za OT.
Omlouvám se za OT.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
No i kdyby bydlel, tak spíš tím hůř, žijeme v 21. století, ne v 20.
Just Fucking Google It!
Tak jsem tu.
Díky za příspěvky a zajímavé názory, za ten forumář ti moc děkuji.
Zlodějíček se dneska sám ozval, poslal mi SMS "Tak jak to tedy uděláme?" (Myslel vrácení peněz), ihned jsem mu odepsal že mu mobil klidně do hodiny pošlu na dobírku za 9 500,- A ať si to vyzvedne. On mi napsal, že mu mám nejdříve telefon poslat, on zkontroluje jestli je vše v pořádku a pak mi pošle peníze na účet. S tím jsem samozřejmě nesouhlasil a řekl jsem že si pro to přijedu osobně. Na to už nereagoval a když jsem mu volal, tak mi to položil a přiložil sms "Teď nemůžu volat". Zkoušeli jsme mu volat i z jiného čísla které taky nebral. Dávám mu čas do dnešní desáté hodiny večerní. Potom už bude dosti zle, protože o něm vím úplně všechno 3:)
Díky za příspěvky a zajímavé názory, za ten forumář ti moc děkuji.
Zlodějíček se dneska sám ozval, poslal mi SMS "Tak jak to tedy uděláme?" (Myslel vrácení peněz), ihned jsem mu odepsal že mu mobil klidně do hodiny pošlu na dobírku za 9 500,- A ať si to vyzvedne. On mi napsal, že mu mám nejdříve telefon poslat, on zkontroluje jestli je vše v pořádku a pak mi pošle peníze na účet. S tím jsem samozřejmě nesouhlasil a řekl jsem že si pro to přijedu osobně. Na to už nereagoval a když jsem mu volal, tak mi to položil a přiložil sms "Teď nemůžu volat". Zkoušeli jsme mu volat i z jiného čísla které taky nebral. Dávám mu čas do dnešní desáté hodiny večerní. Potom už bude dosti zle, protože o něm vím úplně všechno 3:)
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Tak mu napis, ze o nem vsechno vis - to ho treba probere. Vzadnem pripade mu nic zadarmo neposilej, jeste by si prisel o jedinej dukaz 
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Jak si o něm zjistil vše ? Jinak takové sviň* mám nejraději!
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Přes Facebook - našel jsem ho podle jména, telefon na něj mám a školu měl napsanou na facebooku:-))
Já taky, bez pardonu bych ho normálně posadil na půl roku, na rok ! A ne jen jeho ale všechny svině co tohle dělají.
Já taky, bez pardonu bych ho normálně posadil na půl roku, na rok ! A ne jen jeho ale všechny svině co tohle dělají.
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Absolutně jednoduché jednání. Žádné vyhrožování a Ukrajince. (Inteligence některých jedinců je vážně no comment!
)
Email od něho máš ten bych naskenoval. Jak lhal že je to z Alzy atp.
FB, a veškeré kontakty na něho máš.
Možná bych napsal ještě na Bazoš že se jednal o podvod a jestli by z archívu nemohli poslat ten inzerát.
Lístek na dobírku máš taky.
Zajdi na PČR ukaž dostupné věci a do týdne máš peníze doma.
Před tím mu ještě napiš:
Že jestli se neozve do určité hodiny na SMLUVNÍ domluvě s tebou. Tak budeš nucen řešit tento spor soudně jelikož je to nad 5tisíc a budeš po něm vymáhat veškeré věci kolem. A že se na něj obrátí tvůj právní zástupce.
Pokud se s toho neposere tak to vyřeš přes policajty. Je to nad 5tis takže si v klidu. A 20letý onan se s toho posere.

Email od něho máš ten bych naskenoval. Jak lhal že je to z Alzy atp.
FB, a veškeré kontakty na něho máš.
Možná bych napsal ještě na Bazoš že se jednal o podvod a jestli by z archívu nemohli poslat ten inzerát.
Lístek na dobírku máš taky.
Zajdi na PČR ukaž dostupné věci a do týdne máš peníze doma.
Před tím mu ještě napiš:
Že jestli se neozve do určité hodiny na SMLUVNÍ domluvě s tebou. Tak budeš nucen řešit tento spor soudně jelikož je to nad 5tisíc a budeš po něm vymáhat veškeré věci kolem. A že se na něj obrátí tvůj právní zástupce.
Pokud se s toho neposere tak to vyřeš přes policajty. Je to nad 5tis takže si v klidu. A 20letý onan se s toho posere.
Az ti bude nekdo neco dluzit a bude se ti smat do ksichtu, budes vdecny i za ukrajinske pratele. Ono dostat nekoho k soudu a dokonce z nej vysoudit prachy neni zase tak uplne jednoduche.
Za predpokladu, ze ze borec po.... ma penize doma.
Za predpokladu, ze se mu borec vysmeje, rekne ze poslal skutecny Iphone a navic na nej sam poda trestni oznameni, tak to bude slozitejsi. Ve skutecnosti totiz zase tolik dukazu neexistuje - maximalne screenshot inzeratu a potvrzeni o dobirce bez moznosti overeni obsahu.
Za predpokladu, ze ze borec po.... ma penize doma.
Za predpokladu, ze se mu borec vysmeje, rekne ze poslal skutecny Iphone a navic na nej sam poda trestni oznameni, tak to bude slozitejsi. Ve skutecnosti totiz zase tolik dukazu neexistuje - maximalne screenshot inzeratu a potvrzeni o dobirce bez moznosti overeni obsahu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 4575
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
19 zář 2024 21:59