Blue spirit a co kdybych ho natocila reklo by to vice nez fotka?
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Úno 2014 15:50) ---
Vzkaz ktery sme dostala od Rewqa: Chci tě jenom upozornit, že pokud budeš nadále spamovat a porušovat tím pravidla fóra, topic ti zamknu.
s pozdravem
Rewqa
Tak si to zamkni,doposud sem tu nemela s nikym zandy konflikt a par veci sem tu uz resila ,ale ty si brutalni Scum,kdyz ja sem Spam na svem vlastnim topicu..... Kdybys mi nelezl na muj topic nepsala bych zde zbytecne veci od tematu.... Primarni pricina jsi ty.... tak si to proste zamkni bude ti jiste lepe,varovani sem uz dostala...takze nejspi budu vyrazena po 2 letech i odusd z fora....ale co se da delat,kdyz si prijdu pro radu,tak se mi snazi pomoc 2-3 dobre duse a pak prijde nejaky Rewqa co kdyz mu povim svuj nazor co dela na mem topicu tak zacne vyhrozovat ,ze me zamkne topic nasledne nejaky admin zcela'objektivne" me udeli varovani:-))
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Úno 2014 16:40) ---
MAAAM TOOO!!!!!!
zadne nastavovani barev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JE TO POLOZKA TRUE MOTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nastavit na off a je to:-)
HD filmy TV LG= rezim vse jak Behind the scenes.. part II. Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: HD filmy TV LG= rezim vse jak Behind the scenes.. part I
No vidiš, tak sis na to nakonec přišla sama.
Měla by si přehodnotit své arogantní chování nejenom vůči mě, ale i vůči ostatním, které si tu v topicu bezdůvodně napadala, ačkoliv se ti snažili pomoct.
Tu žlutou kartu si nedostala ode mě, tudíž tvoje chování nepřipadalo nadmíru bezohledné jenom mě. Mám chuť ti udělit ještě jednu za ten tvůj poslední příspěvek. Uvědom si, že ti tu všichni radíme zadarmo, ve svém volném čase a opravdu nestojíme o chování, které tu předvádíš.
Dávám vyřešeno za tebe a to už jenom kvůli tomu, aby se předešlo případnému dalšímu spamu. Pokud k tomu máš ještě co říct, napiš mi, prosím, SZ.
Měla by si přehodnotit své arogantní chování nejenom vůči mě, ale i vůči ostatním, které si tu v topicu bezdůvodně napadala, ačkoliv se ti snažili pomoct.
Tu žlutou kartu si nedostala ode mě, tudíž tvoje chování nepřipadalo nadmíru bezohledné jenom mě. Mám chuť ti udělit ještě jednu za ten tvůj poslední příspěvek. Uvědom si, že ti tu všichni radíme zadarmo, ve svém volném čase a opravdu nestojíme o chování, které tu předvádíš.
Dávám vyřešeno za tebe a to už jenom kvůli tomu, aby se předešlo případnému dalšímu spamu. Pokud k tomu máš ještě co říct, napiš mi, prosím, SZ.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”