Můj zlozvyk je,že mám nějaký animální pud končit u počítače pozdě v noci a tak ikdyž zrovna ani nic nutně nepotřebuji tak jede a já dělám třeba pětkrát to samý kolečko po stránkách.
Jinak ještě k těm zářívkám a souvisí to i s tématem.Teď když už je chladno tak Já doma topím přímotopy,takže kldyž mi comp jede tak ani nemám v pokoji zapnutý topení

Tím pádem nejde veškerá el. nazmar.To samé jsem udělal s "ekologickým svícením když mi odešla před týdnem další,podotýkám značková,zářivka skoro za čtaři stovky/paragon nikde/a tím pádem veškeré úspory za půl roku opět pryč.Taky už to byla tento rok třetí. ,Nakoupil jsem na Kauflandu dvacet 100w žárovek a ve dvou hlavních pokojích vyměnil.A jak jsem psal,že topím elektřinou,tak mám nejenom levnější spotřebiče,ale vlastně ani neplýtvám energií neboť ono přebytečné teplo ze žárovky je stejné jako to co mě dává konvertor..Možná je tu nějaký odborník co by vypočítal jak to je.Tedy myslím v zimě ,v létě to jde asi opravdu do kytek.
PS.Když jsem chtěl tu prdnutou zářivku vyměnit,tak mi praskla v ruce a pak jsem se dočetl,že bych měl na 15minut opustit pokoj ,větrat a potom ještě větrat minimálně 4hodiny .Jinak riskuju záněty průdušek atd.Ekologie jak prase..
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.