Andrew98 píše:Deny18 píše:Myslím si, že pro Rockstar to bude stejně nejlepší volba, pokud tu hru na PC ani nevydají (pokud vůbec). Na PC by je hráči "okrádali" stahováním a zisky by pro ně byli takřka nulové, za to na konzolích to jen tak lechce stáhnout a vypálit nejde až na pár vyjímek z "flashnutou" konzolí. Proto se v dnešní době mluví jen o konzolích a všude vidíte a slyšíte jenom konzole, konzole a zase ty konzole. A proč? Protože v nich vývojáři a vydavatelé her mají potenciál a budoucnost - a je to tak. A to flashování... Tohle stejně udělá jenom hlupák, který se pak diví, proč mu služby, které mu předtím fungovali teď nefungujou!
Musím ti říct, že co mám dost známých s konzolemi, ale i lidi co chodí na fóra, tak flashují stále. Obvykle si koupí dvě až tři hry a jak jim odejde záruka, tak jsou hry už staré a multiplayer se nehraje, tak flashnou a jedou nejnovější tituly bez multiplayeru. Ani tam to není nejslavnější. Ale musím říct, že po "profláknutí" Steamu, kdy tam je mraky lidí se pirátství na PC hodně mírní. Jak by taky mohl člověk odolat těm slevám?

Proto je výhodné mít jak Steam, tak konzole.

--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2013 23:58) ---
MEN píše:Tak taky bych se chtěl vyjádřit a to že na GTA 5 se těším a jako jednu z mála her si jí koupím na všechny platformy, ale jak se tu bavíte o tom stahování tak musím říct že hry také stahuji, ale stahuji hry takové které nevím jestli si je koupit a jaká hra bude a ani recenze mě nějak extra nepřesvědčí každému se přeci líbí něco jiného jinak by bylo na světě deset her a toť vše. A za další si za si za stahování můží jen a jan vyvojáři hry jako promiňte, ale za novou hru 1 600kč ?? Jsem studen a kde na to mám brát peníze a ano celé dva měsíce jsem hodil od 7 od rána do 8 do večera jen proto abych si mohl koupit Xbox One ale na hry už peníze nejsou a jediné řešení co je si je stáhnout ..
A kdyby ke každé hře vyšla hratelná ukázka například hodinová a pak by se to bloklo, myslím si že by se stahování a různé podvůdky snížili na minimum ..
Tak ono ty hry na konzole jsou dražší kvuli tomu, že jsou větší náklady než na PC, ale za to my nemůžeme. Taky nekupuju rozhodně každou hru (nejdřív vyzkouším a pak se rozhodnu, hlavně když je tam Mulťák), ale lepší je vždycky aspoň nikomu takhle veřejně to něříkat a nechlubit se a nechat si to jen pro sebe. :)