Jak zablokovat v routeru Minecraft (multiplayer) ? Vyřešeno
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak zablokovat v routeru Minecraft (multiplayer) ?
Další věc je, že rodiče by měli pochopit tvé učení... logicky musí mít přednost tvůj klid před zábavou tvých bratrů. Prostě jim to řekni!
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Udělej si BAT soubor, do kterého dej kód, který ti vypne pc, převeď to na .exe a hoď ikonu Minecraftu. Pravý Minecraft nahraď tímto a máš to 

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Clorky: Oni to samozřejmě chápou. Psal jsem že se je snaží zklidnit, ale tak co, za chvíli zas blbnou. Ono to docela jde, ale někdy mě to fakt štve no
Ale tak vždycky se najde čas se v klidu naučit. Prostě je to blbý celkově, já si něco pájím, začnou řvát a klepat na dveře a soustředění v pr*eli. Pak se nedaří, já jsem nasr*ný... Určitě to znáš.

- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Clorky: Většina rodičů na to kašle... Museli by doma udělat "bordel" a pokud nejsou jedni z těch přísnějších, tak se na to z vysoka vykašlou. Maximálně jednou dvakrát jeho bratry seřvou a tím to skončí...
Jerabina: To je až moc nápadné!
Jerabina: To je až moc nápadné!
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Popros rodiče o trvalé řešení, jinačí 'legální - čistá' cesta není. Jestli jim trochu záleží na tvých známkách, tak tvou prosbu vyslyší.
Budeš se prostě muset snížit k podtaktování CPU, viru nebo něčeho podobného.
Budeš se prostě muset snížit k podtaktování CPU, viru nebo něčeho podobného.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud ti už i při pájení ruší, tak to je moc 
Použij staré přísloví: "Když tě něco zradilo, pomůže ti kladivo!"
Uvidíš jak zafunguje, doma bude klid jak v nebíčku ... :)

Použij staré přísloví: "Když tě něco zradilo, pomůže ti kladivo!"
Uvidíš jak zafunguje, doma bude klid jak v nebíčku ... :)
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
Říkám. Na učení se čas najde vždycky - to že mě otravujou při učení se děje fakt jen raz uherský rok. Navíc já si většinu pamatuji ze školy.
Ten net mě štve víc.
Já jsem se o tom s rodičema bavil, ale ten net fakt nespraví. Ne že by jim to bylo jedno, ale dnešní děti neznají nic než hraní na PC, když jim zakážou PC tak se nudí a otravujou je.
Prostě snížím tu rychlost, odinstaluju javu, seberu mu notebook (který je stejně z tak poloviny můj) a bude. No more MC.
jerabina: No při tom pájení je to nejhorší, já si tak krásně pájím zesilovač, spoje krásné, ojojo! Pak začne hrát minecraft a začnou zas řvát a jéjé! Spoje vypadaj jak kdybych pájel okapy.
Ten net mě štve víc.
Já jsem se o tom s rodičema bavil, ale ten net fakt nespraví. Ne že by jim to bylo jedno, ale dnešní děti neznají nic než hraní na PC, když jim zakážou PC tak se nudí a otravujou je.
Prostě snížím tu rychlost, odinstaluju javu, seberu mu notebook (který je stejně z tak poloviny můj) a bude. No more MC.
jerabina: No při tom pájení je to nejhorší, já si tak krásně pájím zesilovač, spoje krásné, ojojo! Pak začne hrát minecraft a začnou zas řvát a jéjé! Spoje vypadaj jak kdybych pájel okapy.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
ondoubek píše:Teď nebudu řešit to že máme pravděpodobně špatně nasměrovanou anténu od providera (sice nejsem žádný wifi technik, ale prostě nám ji nasměroval blbě, takový debil zas nejsem, poznám, že anténa mířící do země nebude to pravé ořechové).
OT: Signal ziskany odrazem muze byt v nekterych pripadech spolehlivejsi nez primy.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zeus, Ale šlo by obalit anténu alobalem né?
Mám za to, že alobal (hliník) nepropustí, ale možná se pletu
Mám za to, že alobal (hliník) nepropustí, ale možná se pletu

http://screenshare.cz/
Trošku propustí sníží to signál HODNĚ, ale funguje to ještě/tak na hraně.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Anténa namířená do země je vždycky špatně! Je to jedno z posledních řešení... Lidi, kteří nevidí přímo na AP bod nepřipojuji. Znemožní to internet ostatním, byť lidem s dobrým signálem na sektoru... Samozřejmě, pokud překáží pouze stromy, koupí se silnější anténa. Popř. se malilinkato poruší normy ČTÚ.
Ale pokud překáží celá bytovka, nebo barák, tak připojení odmítám.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

Jsem od AP poskytovatele asi 100m, hlavně že máme přímou viditelnost a anténu namířenou do země. Ta klientské jednotka je dost výkonná, dosah má mít až 1,5km. Možná proto se s tím nepárali a jen tak to tam dali.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1723
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 21:12