Ipad mini nebo Nexus 7
Ipad mini nebo Nexus 7
Dobry den uvažuju o koupi tabletu rozmyšlím se mezi ipadem mini nebo nexus 7 zajimalo by mě nazor co je vykonějši na hry někdě jsem četl že i když ten nexus 7 má tegra 3 tak ten ipad mini je pořad vykonějši zajimal by mě váš nazor na tohle předem děkuji za odpoved..:)
Re: Ipad mini nebo Nexus 7
Rozhodně "Nexus 7"
Pokud máte nějaké jablko, nebo android..
Hele řeknu to takhle:
Ipad Mini = iOS / Jednoduchost, "perfektní design", výborné materiály"
Nexus 7 = Vždy jako první nejnovější android (dnes již profesionální a doladěný systém který bych doporučil všem), možnost vlastního nastavení a narootování absolutně čehokoli (základ zde je, nemusí se do toho rýpat, ale hlavní funkcí androidu je maximální přizpůsobení uživateli a jeho potřebám), výkon (tegra..), jediná nevýhoda je asi ta že nevyužili "tak precizní" materiály.
Ale je to na Vás. Já bych šel do Nexusu :)
Pokud máte nějaké jablko, nebo android..
Hele řeknu to takhle:
Ipad Mini = iOS / Jednoduchost, "perfektní design", výborné materiály"
Nexus 7 = Vždy jako první nejnovější android (dnes již profesionální a doladěný systém který bych doporučil všem), možnost vlastního nastavení a narootování absolutně čehokoli (základ zde je, nemusí se do toho rýpat, ale hlavní funkcí androidu je maximální přizpůsobení uživateli a jeho potřebám), výkon (tegra..), jediná nevýhoda je asi ta že nevyužili "tak precizní" materiály.
Ale je to na Vás. Já bych šel do Nexusu :)
Sestava na mém profilu. | // Telefon: Nothing Phone (1) +Galaxy Watch Active 2
Re: Ipad mini nebo Nexus 7
Rozhodně Nexus. Kdyby měl Ipad aspoň ten retina display, ale on nemá ani to. Už jenom ta Tegra by mě přesvědčila vzít si Nexus.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2630
-
od salex36980
Zobrazit poslední příspěvek
31 pro 2024 12:50