Vubec se nevyznáv v navigacích,co od ní mám požadovat atd atd...
Díky za všecky typy
Jakou navigaci?Za málo peněz hodně muziky!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jakou navigaci?Za málo peněz hodně muziky!
Tak alespoň nějakou představu máš, ne? My máme Garmin a za slušné peníze dobrá navigace s doživotní aktualizací map.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ja bych doporucoval Navigon
Garmin - hloupy system aktualizace map. ktery vyzaduje instalaci napred do pocitace (klidne i 10-15 GB kdyz mas vice map) a pri aktualizaci map vymaze obsah zarizeni
Tomtom - spojeni se zarizenim je sifrovane, takze v pripade poskozeni souboru v interni pameti s tim nejde uz nic udelat
Dozivotni aktualizace map zni sice na pohled hezky, ale jsou to nejake 3-4 roky.
Garmin - hloupy system aktualizace map. ktery vyzaduje instalaci napred do pocitace (klidne i 10-15 GB kdyz mas vice map) a pri aktualizaci map vymaze obsah zarizeni
Tomtom - spojeni se zarizenim je sifrovane, takze v pripade poskozeni souboru v interni pameti s tim nejde uz nic udelat
Dozivotni aktualizace map zni sice na pohled hezky, ale jsou to nejake 3-4 roky.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Aktualizace neřeším. Zapnu a odejdu a vrátím se za chvíli a je to. Co to s ní dělá je mi jedno. Hlavně, že to bude. Zvolil jsem ji, protože jako jedna z mála dokáže navigovat i na čísla popisná. A za nějaké 4 tis. co stála nemůžeš čekat zázraky. A ano, doživotní se počítá po dobu životnosti navigace, což se předpokládá ta doba 3-4 let.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Navigace na popisna cisla zavisi na mapovych podkladech.
No ona to takova chvile neni, ty mapy se mohou generovat treba 1-2hodiny nez se zacnou nahravat do zarizeni. Navic se cele zarizeni neuveritelne zpomali kdyz mapy presahnou 2-3 GB.
No ona to takova chvile neni, ty mapy se mohou generovat treba 1-2hodiny nez se zacnou nahravat do zarizeni. Navic se cele zarizeni neuveritelne zpomali kdyz mapy presahnou 2-3 GB.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je možné. Mně to netrvalo zatím dýl jak 30 minut a to včetně stažení a aktualizace to byly přes 1GB. Na to, kolik stála jsem s ní spokojen, i když už ale spíše používám mobil a navigaci vždycky zapomenu doma :-)
Spíš by si měl autor dotazu utříbit, co vůbec od toho očekává a co by chtěl za funkce. Dotaz je položen hodně obecně...
Spíš by si měl autor dotazu utříbit, co vůbec od toho očekává a co by chtěl za funkce. Dotaz je položen hodně obecně...
Hlavne mapu ceho potrebuje, na tom bude primo zavisla cena
Treba Garmin ma vyborny Atlas CR, ale City Navigator Europe uz zase tak dobry enni - zvlast kdyz mapove podklady povazuji za silnici kdejaky potok.
Treba Garmin ma vyborny Atlas CR, ale City Navigator Europe uz zase tak dobry enni - zvlast kdyz mapove podklady povazuji za silnici kdejaky potok.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jezdim v práci podle úplně nějakýho toho nejlevnějšího Garmina a v pohodě. Pokud nepotřebuješ nějaký kraviny navíc, tak si myslim, že naprosto stačí.
Garmin Nuvi 40 ČR Lifetime
Garmin Nuvi 40 ČR Lifetime
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Rewga:
Přesně něco takovýho hledám a chtěl jsem se tohle dozvědět.Jestli dokaže navigace za 2000 kč spolehlive navigovat.
Nepotřebuji žádné zbytečné funkce jako je prohlížeč obrazku,MP3 atd...
Přesně něco takovýho hledám a chtěl jsem se tohle dozvědět.Jestli dokaže navigace za 2000 kč spolehlive navigovat.
Nepotřebuji žádné zbytečné funkce jako je prohlížeč obrazku,MP3 atd...
Navigace za 2000 naviguje naprosto stejne jako navigace za 20.000 Kc
Lisi se jen funkce a mapove podklady.
Jen zastavam nazor, ze jsou podstatne univerzalnejsi zarizeni nez Garmin kde lze pouzivat pouze Garmin vektorove mapy.
Lisi se jen funkce a mapove podklady.
Jen zastavam nazor, ze jsou podstatne univerzalnejsi zarizeni nez Garmin kde lze pouzivat pouze Garmin vektorove mapy.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, pokud máš mobil s GPS modulem, zkus navigaci do mobilu a nabíječku do auta, doporučuji Sygic, dovedl mě kam jsem chtěl (je offline, má své mapy!!). Jinak z klasických navigací jsem pro Garmina, všechny co jsem měl, mě dovedly kam jsem potřeboval. V ČR mají asi nejlepší pokrytí adresama. Například TomTom mě zklamal, nejsou skoro žádné nové mapy, dle oficiálního vyjádření servisu někdy z léta.
EDIT: bohatě stačí Garmin Nuvi 40
EDIT: bohatě stačí Garmin Nuvi 40
Jenom upozorneni: v tom Garminovi je skutecne pouze mapa CR od Picodasu - tedy pri prejezdu hranice na jakoukoliv stranu vzjizdis na bilou plochu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové "herní" PC za co nejméně peněz :)
od Jirin » 06 kvě 2025 19:40 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 4359
-
od Speedhack
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 22:58
-
-
- 7
- 2247
-
od buchtik
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4186
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4079
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”