Ahoj,
narazil jsem na problém u jednoho PC, který spravuji a vážně nevím, co s tím. Hlavně jsem se s tím doposud nikdy nesetkal.
Když chci např. v mailu přiložit soubor, otevře se mi okno pro procházení adresářovou strukturou (ale může to být kdekoliv jinde - třeba při ukládání txt z pozn. bloku - prostě kdekoli, kde se otvírá tohle okno). Každý stupeň struktury je ale totálně rozházený (vždy v rámci toho stupně). Když dám "seřadit podle" a zvolím třeba "název", je to ok. Ale v dalším stupni je to už zas rozházené. A nejhorší na tom je, že při další návštěvě už jednou srovnané složky (např. při přikládání druhého souboru do přílohy) je to zas totální mix. Nepodařilo se mi v té změti ani vykoukat žádný systém - ani podle data, ani podle velikosti, prostě nic. Přitom ale na disku (po jeho otevření a najetí do nějaké složky) je to seřazené.
Sys. je MS Win XP Home Edition, Service Pack 3.
Děkuji za každou radu. Vždy ozkouším a dám vědět.
Aleš
Řazení souborů - Win XP
Re: Řazení souborů - Win XP
Vážně nemá nikdo žádný nápad?
Mno nic. Třeba se ještě někdo najde. A zkusím napsat přímo na nějakou windows podporu - když tak dám vědět výsledek.

Re: Řazení souborů - Win XP
No XP už nějaký pátek na pc nemám, ale pokud si dobře vzpomínám dělalo se to tak že si v normální složce nastavil jak to chceš mít pak si najel do vlastností té složky a tam bylo tlačítko kde se to dalo aplikovat na všechny složky.
Vážně nemám po ruce XP takže nemůžu přesně navigovat.
Vážně nemám po ruce XP takže nemůžu přesně navigovat.
Nemusíte mi pořád psát, že jsem Bůh, já to vím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7559
-
od Rosta_Kolmix
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 20:57
-
-
- 10
- 4839
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4808
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 3584
-
od L.L