Zdravím všechny co se skryli před tím vánočním šílenstvím ke kompu.
Mohl by mi někdo ukončit trápení s otevřením mwav?
Nemůžu ho spustit. Po kliknutí se objeví okno s rozbalovanými soubory a pak, budˇ to zmizí , nebo se objeví hlášení že nastal problém a program bude ukončen. V nouzovém režimu se mi otevře, ale pak nemůžu udělat aktualizaci.
Mám AVAST +rezidentní štít (RS) a Spyware terminator+(RS)
Díky
Nejde mi otevřít mwav
Nejde mi otevřít mwav
Janek
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jak už zmínil Doktor 1 pokud se ti při rozbalování Mwav ve výpisu objeví červená položka tak se to nespustí.
Standardně se mwav rozbalí do položky C:\Documents and Settings\název uživatele\Local Settings\Temp\
ale budeš si muset zapnout zobrazení skrytých a systémových souborů aby jsi daný adresář našel. Pak můžeš zkusit spustit mwav souborem mexe.com
Jinak si zkus stáhnout znovu Mwav ty máš verzi 8.7.7.0 aktuální je 8.8.1.0. Možné taky je že to máš nějak bloklé v rezidentu ST zkus vypnout před spuštěním jeho rezidentní štít jestli to pomůže.
Standardně se mwav rozbalí do položky C:\Documents and Settings\název uživatele\Local Settings\Temp\
ale budeš si muset zapnout zobrazení skrytých a systémových souborů aby jsi daný adresář našel. Pak můžeš zkusit spustit mwav souborem mexe.com
Jinak si zkus stáhnout znovu Mwav ty máš verzi 8.7.7.0 aktuální je 8.8.1.0. Možné taky je že to máš nějak bloklé v rezidentu ST zkus vypnout před spuštěním jeho rezidentní štít jestli to pomůže.