Zdravím,
řeším zvýšení síly signálu WiFi. Problém je následující. Internet je pŕiveden do jednoho domu. Zde chci mít díky WiFi routeru možnost připojit se k WiFi. Asi 10m od tohoto domu je další dum(přes cestu), kde chci využívat tento internet taky přes WiFi. Takže problémem pro me je, ze v prvním dome už WiFi mám. V druhem dome tuto WiFi chytnu na tabletu ale pouze u okna a velmi nestabilní. Mám druhy WiFi router, který bych chtěl mít v druhem dome, přijímat s nim signál internetu a zároveň ho rozesílat po domě.
Koukal jsem, ze existuje zapojeni WDS. Ale podle nastavení routeru tam takova možnost není.
Jeden router je air live WL-5460 ap v2. Ten druhy je podobného stari a výbavy. Nemám ho ted u sebe, takže název ještě doplním.
Je ještě jina možnost, než WDS, jak to zapojit, aby to fungovalo ? Díky za rady.
Zvýšení WiFi signálu se 2 routery
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvýšení WiFi signálu se 2 routery
Jestli to router neumí, tak počítač s wifi kartou, do LAN zapojit router, a přemostit připojení. Levněji by ale vyšlo pořídit jinej router.
Proč, chceš se připojit sousedoj na wifi?
Proč, chceš se připojit sousedoj na wifi?
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
to není k sousedovi. Jeden dům je můj a ve druhém bydlí příbuzní. Oni net nepotřebují a já bych ho tam občas uvítal. Jedná se o 4x do měsíce, takže spíš co nejlevnější řešení. Popřípadě když koupím sobě nějakej silnější router, aby dosáhnul až do druhého domu? Nějaký doporučení?
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Cez cestu to bude funkcne len vtedy ak tam nieje ziadna premavka vozidiel a osob.
Aspon jednu antenu treba vystrcit von za okno.
Aspon jednu antenu treba vystrcit von za okno.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Staré routery značky Zyxel mají kritickou zranitelnost
od postcd » 06 úno 2025 17:57 » v Vše ostatní (bezp) - 0
- 9242
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
06 úno 2025 17:57
-
-
- 2
- 2915
-
od cobr4in
18 srp 2024 22:19
-
- 7
- 2966
-
od petr22
24 pro 2024 11:45
-
-
Jak změřit kvalitu signálu na iOS a Abdroid
od teichmann.ondrej » 20 pro 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2481
-
od teichmann.ondrej
20 pro 2024 20:07
-
-
- 7
- 5276
-
od peta501