Zobrazení kódu formátu jpeg

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

Fail-er
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zobrazení kódu formátu jpeg

Příspěvekod Fail-er » 09 úno 2013 18:52

Zdravím,
potřeboval bych zjistit jak a jestli si jde zobrazit kód obrázku jpeg, tak jak ho vidí prohlížeč obrázků.

Reklama
L.G.C
nováček
Stav:

Re: Zobrazení kódu formátu jpeg

Příspěvekod L.G.C » 09 úno 2013 18:56

zkus to více popsat z tohoto to špatně chápu...

Fail-er
nováček
Stav:

Příspěvekod Fail-er » 09 úno 2013 19:02

Potřeboval bych textový zápis obrázku. Jakoby obrázek převedený na text.

R3sidento
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod R3sidento » 09 úno 2013 19:13

Stačí kliknout na fotografii pravým tlačítkem a dej otevřít v programu > poznámkový blok. Ale nic z toho nevyčteš :) bude to vypadat nějak takhle

Kód: Vybrat vše

%&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰Š’“”•–—˜™š˘Ł¤Ą¦§¨©Ş˛ł´µ¶·¸ąşÂĂÄĹĆÇČÉĘŇÓÔŐÖ×ŘŮÚáâăäĺćçčéęńňóôőö÷řůú  w !1AQaq"2B‘ˇ±Á   #3RđbrŃ
$4á%ń&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰Š’“”•–—˜™š˘Ł¤Ą¦§¨©Ş˛ł´µ¶·¸ąşÂĂÄĹĆÇČÉĘŇÓÔŐÖ×ŘŮÚâăäĺćçčéęňóôőö÷řůú˙Ú   ? đěJ0}( Áô4`ú vÇţéü¨Ř˙ Ý?• [˙ tţTyruż*č<ą?şß•\źÜoĘ‹ yrqż*<ą?¸ß•Đyrqż*BŚ:©…şE .
.Öţéü¨ Ř˙ Ý?•ű§ň    qE"Ç*î`z‘âÚ   8ëE‰nĚŚ:T‚R:ŚŃ{
«’,Š}©ůŞLͦƒ4fťÄĹFÓŞŃqÚä
pǧbzš–îRV¨_ĄXXsšiv%«ĐRâ™
‹ƒéFßST"°Ć:ŠVäŽ ŔÇ“ŰsK^W×A*AELŇ©Rŕ·ZW)«˝Č1I@Ë€TŚsÎ}*ʱ ô4ú!-Řy‡˝4Ę{S¸¬FYŹSL Ĺ  6ăďU˝µKb%¸mZpSL’e¶”®â»WűÍňŹĚńM?eŚťóŽČ ~ĽÖ´Q}Ißc6Šć:B—4 čÓ{ xĄ‘ŕ©Č4[KŠúŘŽ“ cd 棪&ŕ=)0}()€-[}ćŐySsuŔĆ*¨ěg-ČŤÝşýČŮŹ«śČŤF×÷„Ű˙ ``ţ}ZŮ$‰·rŁ»ČrěXú“šmh‘D´µŔl9q¸dŕző§1íĎçŠ}.îK¶ƒUАGZWľ8ŻĄŠ˛˝ÄD.z㡓*H¦Ż«B*—5zŢÓĚlşś
˛UÍôÇ—ćŤpľf>•^÷NžÜ(qßđ5*WfŽ
+™!A<ö¨ëC[µ?9úV¤C÷‹ďĹTR%ąˆ$Q](AEZB%4dn+†1şíçĐٶ‚Š‚‚Žqš,!C쌂1Q…2·ČIč+jnéúwď?x3»¦kąŠÂŃ5Ú   ·áŠÂ¤µ:čS˝ÇĆž@hâQŚ‚¸=sPßÚ3Cąů$çźZˆży3j‘Q¦×sĎŻ,Z9§*sYL¤k©s%¶lJ=ř­dáÔűŐŁ9.13Źöˆýi•ŐB–´úLWś¤Ň·Cˇ«8¤Ţ:ŇJęâşAą}j]ĘWźLÓŐëµČ§´_ßƧXf—@ęzVźj…QYwcžk ŽŇá˜sé\˛Őž…7Ę´ělí„A„P   ö¬»Űu™6ƒŠmꉳwąç:Ť´¶ł¶X?
ÇhŁ•WpÁ5ѡĹ%fŃ™$FTö'ŠÓEhڤfÜ
·2ľMEŽk˛;…-h€uĺť#_ĄAÖ­?t‡«š™~čˇëa­qƒN¶$ń±t©čÇŐ•§\\On'¶‹x
µ†pF)·z˝ěn«*Tś9üłXZîÝNľgĘźC^ĘöR9’GÇPWéZňłlV
y¨’iícJvvwÜä5ŘK®ň;cń¬Í/LűL`JÁ'’21Ţ´R÷—ł˝Vşx—M‚Ő#ň±ňČŁ>ˇ†EaÖôťâs⢣V˲e ľ._ÜúT©®řlŽ^ÁEX‡q“ŽFzҰe^TŚň   î+Íĺ˝Î”¤âÚMĄ»ě&ÍüŠcDTśŠ«[Föd·¨Ć\tďR¨ő©Ř}F¶y¦ bŕ(É'ëGqďmfѬŕ„pƒó–úšmőŚ“9$)ŕW+ř›;ů}Ô‹¶ÍŚ=sZÓá"Ŕ95;¦ŮMYŁź»„\VčV!ŠT#8T Đ“ęi§˘—5ÎÄ×
 `rW Oňţµ‹Űń®şZE—ÍUż‘Jô~řT_đŞç­wĂečr°Ĺ­   ŚH#Ňś7_jňŢŚéµĐ1*¤Šb¶ĺ;ŽNŕyŞ[   ‰'^)ë÷E&Wů5oI¶ĄmćĚźQÓőĄŃŤ|QőG°łB1˛u\/zTťÚ-Ěw ŘĎ­sI#ŇM4iG€ąÉáHÍ˝L©Ř)ŞS꯫‘’ƒ‚Oô˘*ö+k˝Ź*žw¸˜ĘěY˜ä“ZŤvÇ©ćÍßWÔ©yËĆŘţ¦ ÇOĄvÓřQ‹
\VÖ 85-y,ě[ şqPá˝
5°žăŽăëO^PÁÝ*<séBuzŞÉ)[‰]ú`1,1Üs]ęjK.Q»{c~u„㯑ŰKšTď{Űsb9ÔĆ1PÉ/˝d3ęlśµ•|›mXw5QÝÝďčyÓ©G*{ÓĎ٧úîąňϱ
îĄđŁ1hÇҶ ®óNŻ í
(( iĄ{ć©"[$¶“Ę™8Áçé^‘`Î1YU[děŐô6ĽŐŤ2ÍY“jAŽČů5‚W5r°čý÷äÔÇrâźQ%ˇĂßÚ·™˝s@Č<q]pwGUgbůHţ§úTxŕu®ú?
9ć/çGç]Ě«KšńŽđÍ% ¤Í11F=)śzS¸Xeh[ęw–Ŕ“Ç4šMj   ¸˝ ±ę7w;¶ÓŰĄtÖ†0ŐÜÖSŤ´FĐ•őf˜’«Jwfł±µô2e„:ŕŹjŞ-vw
 ůƒŞ'·sZÓlć®–†=ÄnЎ†2r=Á¨đp+Ôˇđن{‹ƒéKŹjęHÎĺ ŃšńNđÍ ˘€ ńI@`¶yůčľµ®–ÖöÁw“Üňi˘čEpč][HŮHâµ-¤)Žk9ękODj$ŔŠvěÖF÷ĐŚ•RÇ męǢ˙ ‰ö¬ö‘ݤX˘bNI=}ŘűšŢ+•Xĺ©.i7Óˇ±u§Aq U 1\ÍĆžđ ŁyŠP1úW^˛‹ĺ{w9ŞEµtQŰíK´{W§o#›˜ÇÉŁ'ÖĽ3Ń źZ2h ÉŁ&€ š(A4Ę YÓĐÓLç-#±÷$ĐL’7Wcő4˙ ´O˙ =_ţú4¬»آęčtšA˙ 4áyx:\J?ŕgüh˛ě;ľěiąąe
f¨ěXâ•.îŁ$ň(>ŽGő¦!Í}zßzćcŹWoń¦›»ŁÖyü ˙ Ť˛ěGćËýöüÍtżóŃż3Z{Z«íËďdű8*űŹ˙Ů˙Ű „                
   } !1AQa"q2‘ˇ#B±ÁRŃđ$3br‚   
%&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰Š’“”•–—˜™š˘Ł¤Ą¦§¨©Ş˛ł´µ¶·¸ąşÂĂÄĹĆÇČÉĘŇÓÔŐÖ×ŘŮÚáâăäĺćçčéęńňóôőö÷řůú  w !1AQaq"2B‘ˇ±Á   #3RđbrŃ
$4á%ń&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰Š’“”•–—˜™š˘Ł¤Ą¦§¨©Ş˛ł´µ¶·¸ąşÂĂÄĹĆÇČÉĘŇÓÔŐÖ×ŘŮÚâăäĺćçčéęňóôőö÷řůú˙Ú   ? ř˙ ŹŇ’€@ šÍ"˙ MPÓ‘“INę8Ł˙ ×Uş=ôsGëKšN=h+F»=é4‚—ô­a6öč€gcŹz×óĄúúĐ=ÓՈÍŠwz˘âJŰďÜfixúńůQŠB3@);_dť»ŠÔpyŁúĐŢŤ:ččí}ă<ö§‘Ř}(čŁvÔZě•üÄ4«M=(íCŘwo˘Žx ńÍ.sM''…ż¸WÖËEmEťÚ™ŽřĄ&†RjÍi÷‡LPOĄ(ä}(ďGôĂeľţ`3ŚŇĐhÁ#Ž´;˛oÓQ¤sNó¤h$hň·Ě^zzé@úĐ1IšVwĐiwZżëQqρÍ!Ą­4śƒO[Ť»ľšvsŰŠ\w¤•/Ҙ’¶ˇŚĐ~”ěQR6•®Ű¸Ă×4ţqúzÓqůŇň¶híÝ~Ńşďa­(çŻëHNyĄĹŁëîöSćťß”ÖţCOMµBŽqžJ^őíIIŽhÓŃ   Ú?1iA¤Ć3íHF?VVü7w­ü‰°éÚ­$ëŔ9÷Ş@sKÇ42Zľ­jşšbD##ƒJXƒ×úÖ`b9ÍIć\˙ źJ«ľäň)_{]KŔqďNǨ¬Ě&źçq‘ÉĎZwV~˘äKÝOF˝6ó,lbNHĆx×ëI“ÓçŢ‘fRJ—r÷ĆO=żZ|éî»~k-ß{ţƒLš2řRç=>”ÁČ'­Zb}Ýľ_¨ŁÔńéIŚô٦})¤‘Ň”“»č? ç¨Ą#Ú“%€őÇ4˘…®űŠęîé/ČoLS°:÷¤=})7Ž8¦—Eó´K$)öĎZ\~TnúŇuŔçü˙ ZZ_^˙ ’۶âƒő?OʃëÔ}iqŠNĽ~4ť›Ń芺O[j1ď@úR˙ JAĆO·~*nę×Dü.×ů
HëFF?ť4ž˜ĄéĹEg˝Çé«z‡L‘JFH⛐8ĄĆ9ýzúčě­ŁŻwe~ţcńÇ­ Ć)Ľă4ąp*zŰ«׺l\
1H8 ăŠJţšnŰĄşlÇNi3Ó4ąŰß­¨¦ăeřq;7ćµSŢŽřÍ/^):S[kżőbťî­­Ĺ8čiAăô¤âÔŽhoMz
Öník°éëGąí@ĎO­źţµ'碸¬÷j÷9¤˙ őúčÁíH8Îj“M6žënĄ5~€$ć”ĐOh0hŇ×i\”ş5Şę.1G‘éߦxô¤Ď˝;§ĺI^Ë_K˝·ŘL qëšQHzLsš«wüFö¶—üE#×µŚRž;Ńž°Ł˘kUq-—_ #8ôśűb”z

atd dále , statisíce takových nesmyslných řádků. Můžu vědět proč chceš otvírat obrázek jako text?
Nemusíte mi pořád psát, že jsem Bůh, já to vím.

Fail-er
nováček
Stav:

Příspěvekod Fail-er » 09 úno 2013 19:28

Je to součást práce do školy. V zásadě potřebuju namísto samotné fotky vytisknout právě její "zápis" nebo kód nevím přesně jak to nazvat. :) Poznámkový blok mě taky napadl, ale nebyl jsem si jistý jestli je to to pravé. Když se to pokusím říct ještě trochu jinak, tak bych rád získal údaje, které vidí prohlížeč obrázků. :)

R3sidento
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod R3sidento » 09 úno 2013 19:33

No dají se zjistit různé informace o fotce, říká se tomu Meta Data nebo taky EXIF Data.
Vlastně to z t= fotografie vytáhne všechny ůdaje co se dají.
Nevím jak se to dá zjistit ve windows ale existuje na to sousta programů

Kód: Vybrat vše

http://www.friedemann-schmidt.com/software/exifer/

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 09 úno 2013 19:38

Myslíš histogram a pod.?http://free.zoner.com/Klik do obrázku a po pravé straně je to co hledáš?

R3sidento
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod R3sidento » 09 úno 2013 19:40

Myslím že nemyslel Histogram. Histogram je grafické znázornění distribuce dat pomocí sloupcového grafu se sloupci stejné šířky, vyjadřující šířku intervalů, přičemž výška sloupců vyjadřuje četnost sledované veličiny v daném intervalu.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 09 úno 2013 19:57

Mám matnou představu. :lol:

Tak nějak asi wokna-
1.jpg

a tak nějak zoner-
2.jpg

R3sidento
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod R3sidento » 09 úno 2013 19:59

Jo myslím že tohle je to co hledal 8)

L.G.C
nováček
Stav:

Příspěvekod L.G.C » 11 úno 2013 14:39

když jí otevřeš ve wordu je tam také jako zápis...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Prosím o úpravu kódu. Děkuji *
    od junis » 09 črc 2024 18:05 » v Kancelářské balíky
    4
    4488
    od junis Zobrazit poslední příspěvek
    22 črc 2024 17:54
  • .pptx soubor ve formátu A4 Příloha(y)
    od uzivatelzacatecnik » 11 říj 2024 10:39 » v Kancelářské balíky