Vir ktery mi po chvili vypne zvuk:(
Vir ktery mi po chvili vypne zvuk:(
Zdravim, nemate s tim nekdo zkusenost? Zapnu pocitac, zvuk normalne funguje, dokoukam treba serial a chci si pustit dalsi dil a hodi mi to hlasku. directsound not utput v 2.2.6...a jako ze si mam nainstalovat ovladce:( Nevite nekdo jak na to, projizdel sem tady diskuzi, ale podobny problem sem nenasel. Diky za kazde info
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
a naistaloval si ty ovladače ? popř. aktualizoval si kodeky
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tohle bych na vir neviděl, BTW zvukovka je integrovaná či nikoli?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ovladace a kodeky jsou v poradku. Dx taky. Jsem v liberci na kolejich. Ze se jedna o vir, jsem vyvodil z toho ze jeden kolega mel stejnej problem....Takze chyba hardweru to zrejme nebude. Jinak zvukovka je integrovana. Doporucil mi tuhle stranku, ze mu tady nekdo pomohl, ze mel neco nekde ve slozce system 32 nebo tak neco. Uz je to dyl, tak si nepamatoval o co presne slo:( Asi mi nezbyde nic jinyho nez reinstal.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”