Zdravím. Poslední dobou se mi často stává, že mi při přihlašování vyskočí, že jsem překročil počet pokusů.Ikdyž jdu poprvé. Musím vyplňovat otázky, což mě s**e..Navíc na telefonu mi to ani nejde, jelikož odpovědi mi nejdou přesunout....
Poslední příspěvek
Omlouvám se, tohle mi uniklo..
Díky za zpětnou vazbu, přenastavil jsem na otázky a odpovědi, snad to bude takto v pořádku - kdyby ne, dejte prosím vědět.
Změnil jsem svou adresu pro obnovení Google. Poté jsem byl vyzván k zadání ověřovacího kódu, který byl odeslán na moji novou adresu pro obnovení účtu. Jak se k ní ale dostanu, kde ji najdu, jak otevřu schránku s novou obnovovací adresou? Děkuju
Poslední příspěvek
Abychom si to ujasnili.
Ty jsi zmenil emailovou adresu pro obnovu Google uctu a ptas se nas, jak se dostanes k mailu zaslanemu na tu adresu co jsi zadal?
Nebo to chapeme spatne ? Ocekava se, ze uzivatel ma pristup k emailove adrese, kterou zadava.
Dobrý den, jsem student na střední škole a aktuálně máme vyučování online, přesněji na Meet Google. Hodiny normálně fungují, ale jakmile chci sdílet obrazovku učiteli, sdílení se zapne a hned se zase vypne. Zkoušel jsem stáhnout starší ovladače,...
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali je možné videt při sdílení polohy na Google mapách, kolikrát se člověk na mě (mou polohu) podíval? Dotyčná osoba tvrdí, že to tak má, že mu to kamarád zapnul. Já si myslim, že je to blbost. Děkuji za odpověd
Poslední příspěvek
Ano myslíš si to správně. Google tyto informace nepřenáší. Spíše bych zvážil kdo může mou polohu vidět. Typicky blízká rodina a BFF