Jak přinutit XP Home ...
Jak přinutit XP Home ...
Některé programy se nechtějí nainstalovat jinam než do
rogram Files.Jak je přinutit, aby se instalovaly prioritně do jiné části rozděleného disku.(sedím u jiného PC,ale některé progr.chtějí jen do"C://program Files...

1. Start / Spustit / regedit
2. Vyhledej klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion a v pravé části klikni na položku ProgramFilesDir pravým tlačítkem myši, dej Změnit a napiš úplnou cestu do instalačního adresáře - např. D:\Moje Programy.
3. F5 a ukonči editor
2. Vyhledej klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion a v pravé části klikni na položku ProgramFilesDir pravým tlačítkem myši, dej Změnit a napiš úplnou cestu do instalačního adresáře - např. D:\Moje Programy.
3. F5 a ukonči editor
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Jenom info: není povinností instalovat programy do adresáře C:\Program Files. Je to jenom přednaznačený adresář, aby uživatel nemusel pořád vypisovat tuto cestu do instalčního programu ručně. Takže pokud ti instalátor umožní změnit adresář, tak si ho nainstaluj tam, kam potřebuješ.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zatím jsem se setkal s jedním programem, který trval na tom, kam chce instalovat a to jsem jich za ta léta již nainstaloval. Pokud to není "státní" tajemství, prozraď co je to za programy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4638
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”