Dobrý den,
Předem se omlouvám, ale bohužel nevím kam přesně můj problém zařadit. Přejdu k problému.
Dnes jsem úplnou náhodou zjistil, že nemohu psát samostatný "háček" nebo "čárku" a přehlásku + další věci. Nejde mi pomocí kombinace kláves napsat třeba ď. Když zmáčknu první klávesu (klávesu s háčkem vedle backspace) a poté třeba například písmenko d tak to nic neudělá. To samé když zmáčknu klávesu na přehlásku vedle enter a poté třeba písmenko a, tak je to to samé. Už jsem zoufalej a nevím co s tím. Dělá to v celém systému, at je to prohlížeč či zrovna Word. Prosím o pomoc. Nastavení jazyka a klávesnice je správné! Několikrát jsem to kontroloval a zkoušel různé varianty. Napadá mě jestli to nemůže být nějakým programem, že to nejde?
Předem děkuji za pomoc.
Jinak mám notebook od ASUSu.
Nejde mi napsat háček u písmen ť ď ň… *
Nejde mi napsat háček u písmen ť ď ň… *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 dub 2013 11:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s psaním“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s psaním“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde mi napsat háček u písmen ť ď ň… *
Zkus sekci Hijack This, může jít o nějakého šmejda z internetu...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
já s tím dnes také zápasila- projela jsem PC Malwary atd... je fakt, že mi to našlo nějaké hrozby, ale po výměně klávesnice za starou mi to chvíli šlo a po projetí antivirákem už ne, ALE !! našla jsem jak to funguje mi : 2x rychle po sobě zmačknout háček vedle backspace a pak n a mám ň ň ň ň ( ale koukám, že tady to napíše jen někdy
) tak snaad to někomu taky tak půjde
.. ale na xp jsem s tím problém neměla 

-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tritone, Tritone, že tys nečetla Pravidla? A snaquee už to za tři roky asi taky vyřešil, co?