Login - Timeout (vyřešeno)

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Pavel123
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Login - Timeout (vyřešeno)

Příspěvekod Pavel123 » 09 led 2007 02:30

Dobrý večer. Právě před chvilkou jsem do podobného okna napsal odpověď. Po stisku tlačítka odeslat to chtělo nové přihlášení a celem logicky mě to nepřihlásilo neboť jsem již přihlášen byl (sic). Takže má odpověď kterou jsem psal cca 2 hodiny zmizela. [Vím mám psát rychleji] ale hergot jak tomu mám zamezit???
Děkuji za odpověď a omlouvám se za diakritiku a češtinu. Pls. very Víte někdo (moderator nebo admin) co bylo špatně?

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 09 led 2007 06:23

Většina těchto fór je nastavena tak že pokud si 30 minut neaktivní automaticky tě odhlásí. Pokud se pouštíš do složitější odpovědi je dobré si ji připravit a zkontrolovat v jiném programu přímo v tvém PC a pak to celé překopírovat do okna odpovědi ve fóru.
POkud už se ti to stane občas mi zabral klik na tlačítko zpět v prohlížeči. Vytáhnout napsaný text zpět kopírováním do nějakého interního programu v PC a poté zopakovat logování do fóra.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 26 led 2007 21:16

Ahoj, souhlasím s Jeníkem výše. Bohužel, určitý timeout tady je - je to mechanismus, který optimalizuje chod web. aplikací obecně. Nestává se to jenom u nás, já osobě - píšu-li něco obsáhlejšího kamkoliv do internet exporeru, vždy to píši min. do notepadu nebo wordu. Následky ztráty mohou být někdy dost bolestivé.

Jinak skvělý tip je zmiňované tlačítko BACK (ZPĚT) - v 85% případů funguje!

Pavel123
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Pavel123 » 27 led 2007 06:43

Dík za odpovědi

Pavel

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”