HTC Wildfire přední kryt.

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

fatalfanatic
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

HTC Wildfire přední kryt.

Příspěvekod fatalfanatic » 19 čer 2013 23:39

Zdravim, půjčil sem mobil přítelkyni a ona mi na mobilu omylem rozbila sklo od displaje. Sklo je prasklý, ale pořád se drží na předním krytu ( sklo není vysypané ). Dotyk přesto funguje i přes ten prasklý displaj a to na celé ploše i rožky takže tuším, že to bude jen sklo. Proto žádám radu, kde koupit nový kryt co nejlevněji a hlavně co nejrychleji vypadá, že když více zatlačím na sklo tak jej přimáčknu k displaji a nevypadá, že se tam dlouho udrží sklo.

Díky.

EDIT: jak nejlépe prasklý sklo ochránit dokud neseženu nový?
[spoiler=Files]Moje tvorba

>> Here <<

Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: HTC Wildfire přední kryt.

Příspěvekod guest » 20 čer 2013 14:25

fatalfanatic
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod fatalfanatic » 20 čer 2013 15:20

Tak sem si vybral co zhruba nejlevnější http://viewitem.eim.ebay.cz/New-Touch-Screen-Digitizer-Glass-for-HTC-Wildfire-G8--Tools-without-IC-UK/360620174507/item ted jenom jestli tento mobil nemá ještě podčíslo verze . HTC wildfire a HTC wildfire S, ale koukám, že u skla je ještě G8. Nevím zda-li společnost Htc nevyrábí více displejů s různým číslem, aby potom kontakt s dotykovým sklem a mobiem sedělo nebo aby sedělo do kostry . Jak to je tedy s tímto ?

>> Here <<

Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 20 čer 2013 15:23

To já nevím, není tam nějaký štítek, případně manuál?

fatalfanatic
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod fatalfanatic » 20 čer 2013 15:57

Manuál bohužel nemám a žádný štítek není až na 'in user manuál FCC ID...' v papírech mám obyčejně napsané HTC Wildfire.

>> Here <<

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”