Jak zajistit roztažení pozadí na stránce Vyřešeno
Jak zajistit roztažení pozadí na stránce
Čau, mám nakódovanou stránku, obsah mám široký 900 px a vycentrovaný na střed. Chci však, aby mi např. pruh ve kterém mám navigaci pokračoval i dál až pro rozlišení 1920 px a takto to chci i pro obsah - ten má taky background a chci aby taky pokračoval, to samé pro footer. Elementu body background dát nemůžu, protože header, obsah a footer má jiné pozadí.
Re: Jak zajistit roztažení pozadí na stránce
Každý prvek (menu, obsah, patička) dej do dalšího divu, který bude mít šířku 100% a právě to pozadí.
ale ja to mam cely ve wraperu, ktery mam prave na tech 900 px, tak se to bude stylovat vzhledem k tomu. Nebo jsem te jen spatne pochopil
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no musíš mít wrapper s width: 100%, min-width: 900px - tohle vlastně budou mít všechny overally - header, content, footer - prostě všechno co má mít to pozadí na 100% šířky
potom si uděláš v každým bloku ještě další blok na text - header-text, content-text, footer-text
mělo by to jít celkem jednoduše, jen html bude natáhnutý jak u každýho amatérskýho webu
(10 zanoření třeba
)
když nebudeš vědět tak napiš a pošli grafickej návrh jestli je možné poskytnout
potom si uděláš v každým bloku ještě další blok na text - header-text, content-text, footer-text
mělo by to jít celkem jednoduše, jen html bude natáhnutý jak u každýho amatérskýho webu

když nebudeš vědět tak napiš a pošli grafickej návrh jestli je možné poskytnout
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Re: Jak zajistit roztažení pozadí na stránce Vyřešeno
Jo diky, udelal jsem to tak