Skype a Facebook

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Fargotroniac
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Skype a Facebook

Příspěvekod Fargotroniac » 13 zář 2013 11:41

Ahoj,

Mám menší problém s komunikačních klientem jménem Skype. Po koupi nového notebooku jsem se rozhodl, že si nainstaluji skype, abych nemusel telefonovat jenom přes telefon a taky k tomu mohl využít i webkameru. :)

Bohužel mám také spousty kontaktů z Facebooku, takže jsem připojil Facebook do Skypu. Nejprve se Skype vůbec nechtěl připojit, ale po restartování PC se problém vyřešil. Nyní je skype připojený ale problém je s chatem. Pokud napíšu některému kontaktu z Facebooku, tak mi skype stále tvrdí, že zprávu odesílá a i přesto, že na Facebooku už zpráva je a už mám i odpověď, tak si Skype pořád myslí, že zprávu neodeslal.

Nevíte, zda se dá tento problém nějak odstranit?

Děkuji :)

Dodatek: Tak teď jsem si všiml, že Skype zprávu pořád odesílá proto, že si myslí, že kontakt je offline i přesto, že mi ho zobrazuje v seznamu jako online.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Skype a Facebook

Příspěvekod guest » 19 zář 2013 13:46

Of nebo on s tím nemá mnoho společného. Odinstaluj Skype, pročisti PC Cleanerem včetně registrů a nainstaluj jinou verzi.

simio.simsoft
Level 2
Level 2
Bydliště: Blovice, Plzeňský kraj, CZ, EU, Europa, Earth, Solar System, Milky Way, Space
Stav:

Příspěvekod simio.simsoft » 19 zář 2013 15:32

Myslím si, že je to Chyba Skypu. Já mám totiž ten samý problém jako ty. A na všech 3 počítačích.

JosefLasak
nováček
Stav:

Příspěvekod JosefLasak » 20 zář 2013 15:19

Taky se přidám. Nejde mi spustit skype. Jediné, co se stane je, že se spustí úvodní obrazovka skypu, ale nic víc. Program se nepřihlásí, jenom na mě čumí prázdný úvodní okno. Už jsem zkoušel všechno, přeinstaloval jsem to, ccleaner a zkoušel jsem i verzi portable, ale všechno stejný:(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”