Dobrý deň. Idem rovno k veci. Mám problém pri sekaní vo všetkých hrách...Začalo to asi pred týždňom keď som mal proste málo fps pri hre Track Mania(to isté v ostatných hrách proste predtým 60 fps teraz 10fps). Myslel som že to bude nejaký vírus tak som to prescanoval v Advanced system care ale nič nenašlo. Dnes som ten program updatol a hneď po kontrole našlo vírus... normálne ho to opravilo a vyhodilo mi to ešte nejaký program čo bol k Advanc.S.C ktorý kontroloval drivery a nemal som asi 7 updatovaných driverov tak som to všetko dal porobiť a následne som resetol PC. No keď som pustil hru stále som mal málo fps... tiež si všímam že keď hýbem s oknom tak sa to hýbe sekavo... procák pracuje na 50%. Ešte som to prečistil aj CCleanerom ale stále nič. Nerozumiem tomu až tak veľmi tak by som bol rád keby mi tu niekto do podrobna vysvetlil o čo ide a čo mám robiť... Zostavu vám napíšem z CCleaneru
Zostava: Intel Core2 Quad CPU Q8400 @ 2.66Hz
3,2 GB RAM
NVIDIA GeForce 9600 GT
Sekanie v hrách
- ●Ondřej Beneš●
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sekanie v hrách
Vítej na Pc-Helpu 
Tak tvůj problém je docela jednoduchý.
Přeinstaluj hru a poté se prosím mrkni na kolik máš ve hře nastaveno ''detaily'' (hight-normal-small) nebo nějak tak.
Potom se znovu ozvi a pokud to nezabere tak zkus hodil log z počítače.
Jak zjistíš návod na dělání logu ?

Přeinstaluj hru a poté se prosím mrkni na kolik máš ve hře nastaveno ''detaily'' (hight-normal-small) nebo nějak tak.
Podle me nefunguje hardwarova akcelerace, a to nikde - vcetne plochy - takze problem bude nejspis v ovladaci grafiky nebo primo samotne grafice
"keď hýbem s oknom tak sa to hýbe sekavo... procák pracuje na 50%"
●Ondřej Beneš● píše:Vítej na Pc-Helpu
No ale robí to v každej hre ... nemyslím že to je jednou hrou ... a stalo sa to náhle. Predtým som mal všetko na max a 60 fps a teraz proste nie ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2013 17:47) ---
petr22 píše:Podle me nefunguje hardwarova akcelerace, a to nikde - vcetne plochy - takze problem bude nejspis v ovladaci grafiky nebo primo samotne grafice
ovladač mám najnovší. Myslím že mi asi pomaličky niečo odchádza...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2284
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 14:10