Mě se osvědčily monitory Acer. Třeba oproti Asusu mi přišlo, že Acer má lepší podání barev a černá je opravdu černá.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Krásný den,
dostal jsem od mé ženy k narozeninám PC sestavu .
+Bohužel zatím nemám monitor.Jelikož jsem vášnivec do PC her chtěl bych monitor který bude absolutní top co může být do cca 37k
Napadl mne monitor : MSI MPG 321URX QD-OLED
32"...
Poslední příspěvek
Posoudit nemůžu nemůžu když mám IPS :D Ale co jsem to viděl někde vystavený tak paráda.
Ale ultrawide jako takový je skvělej. Částečně nahrazuje 2 monitory a hry jsou daleko imerzivnější.
Obracím se na Vás ohledně výběru nového PC. PC bude sloužit pro prácí s AutoCad.
Bez monitoru, OS. Cena do 50 000,-
Díky :)
Poslední příspěvek
Pro č se všichni drbete pravou rukou za levým uchem ? Nežřekne vám to Autocad ?
Je to přesně jak píše petr. Proto byl tazatel požádán, ať sdělí podrobnosti, což nenapsal. Takže tady má PC, které zvládne vše.
A radu ohledně kompatibility a podpory...
Zdravím, přiznám dlouho jsem se se již pc nevěnoval a těch komponentů je tolik že už mi z toho hlava stojí :-D a už se v tom prostě nedokážu zorientovat. Potřeboval bych a chtěl bych poprosit někoho o radu. Chtěl bych vylepšit mou sestavu a můj...
Poslední příspěvek
Muselo by se v BIOSu nastavit omezení PL1 a PL2 někam kolem 150W, aby procesor neblbnul s tím zbytečně vysokým TDP. Ty uvedené programy si ani tolik zdaleka nevezmou.
Zdravím kolegové,
mám dotaz. Nějakou dobu se věnuji amatérsky práci v ADOBE programech kde jsem začal tvočit plakáty ve CMYK. Mám monitor MSI Optix MAG274QRF-QD, GPU RTX 4070 Super TI v grafickém módu. Často si všímám, že je tisk občas tmavší....