Xiaomi - zkušenosti a tipy

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

armink
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Xiaomi - zkušenosti a tipy

Příspěvekod armink » 24 lis 2013 16:42

Zdravíčko, pravděpodobně dnes večer si budu objednávat mobil Xiaomi MI2A z czc.cz nebo z mironetu. Na mironetu nabízejí nějakou záruku pojištění která by měla být i na nějaké pády atp. zkrátka plošná záruka "na všechno" na 2 roky za nějakých 470Kč. Má s tím někdo zkušenosti? Oplatí se?

Další věc, jestli má někdo zkušenosti s Xiaomi, budu rád za vaše názory. Do ROMky rýpat nehodlám, vše by mělo být nastavené a připravené k používání hned po zakoupení. Ještě jsem dost uvažoval o MI2S 16GB která je o cosi dražší ale moc pozitiv jsem na ní neviděl - ba právě naopak téměř všechny plusy mi ukazují na MI2A.

Váš názor na to?

Ještě na závěr cituji czc.cz : "Smartphone značky Xiaomi pochází přímo z oficiální výroby a jsou profesionálně počeštěny." takže předpokládám že s nějakou případnou zárukou či tak něčím by neměl být problém a nebude se jednat o žádnou šedivku.

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Xiaomi - zkušenosti a tipy

Příspěvekod Rewqa » 27 lis 2013 12:00

Ohledně toho pojištění. Sám musíš vědět, jak moc máš paťavý ruce a jestli se ti pojištění vyplatí ;)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”