1. K čemu slouží virtuální paměť?
2. Jak ji mohu na disku najít?
3. Jaký je rozdíl mezi „Účet je uzamčen“ a „Účet je zakázán“?
4. Jaký je rozdíl mezi Právo a Oprávnění?
pár otázek ve w7
Re: pár otázek ve w7
1. K odlozeni dat z RAM. Nektere aplikace ji primo vyzaduji, jinak nastavaji problemy jako je modra smrt.
2. Soubor pagefile.sys v rootu disku (nejcasteji C)
3. To prvni se stane kdyz se zada nekolikrat spatne heslo a muze se zrusit po nejake dobe, to druhe dela admin a muze to zase zrusit jen admin.
4. Ve Windows jsou opravneni.
2. Soubor pagefile.sys v rootu disku (nejcasteji C)
3. To prvni se stane kdyz se zada nekolikrat spatne heslo a muze se zrusit po nejake dobe, to druhe dela admin a muze to zase zrusit jen admin.
4. Ve Windows jsou opravneni.
Re: pár otázek ve w7
1) Pokud není dostatek RAM, jsou aktuálně nepotřebná data z ní odložena na disk, aby se RAM uvolnila pro ta data, která v ní být zrovna musejí, se kterými se zrovna pracuje. Čím více musí systém data odkládat na disk, tím je práce pomalejší.
2) Máš-li víc harddisků, můžeš si nastavit, na kterém a kolik jí bude. Máš-li jen jeden rozdělený, nech data na systémové oblasti. Já mám tři fyzické harddisky, takže mám pagefile na jiném než na systémovém a nastavený na konstantní velikost, aby nedocházelo k jeho fragmentaci.
2) Máš-li víc harddisků, můžeš si nastavit, na kterém a kolik jí bude. Máš-li jen jeden rozdělený, nech data na systémové oblasti. Já mám tři fyzické harddisky, takže mám pagefile na jiném než na systémovém a nastavený na konstantní velikost, aby nedocházelo k jeho fragmentaci.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”