Spouštění Windows
Spouštění Windows
Po nainstalování Service packu 2 mi nejde spustit Windows.Načte se jenom černá obrazovka s logem Windows XP a ukazatel,který je pořád v pohybu.Widows se mi podaří spustit,jen když po stisknutí F8 kliknu na Režim ladění.Nevíte co s tím?Díky
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Spatna instalace SP2, stava se to casto. Vzhledem k tomu, co je pomoci SP upravovano, neni se ani cemu divit. Doporucuju v rezimu ladeni SP2 odstranit (pokud vim, pred jeho instalaci je vytvoren bod obnoveni, takze staci pouze obnovit system). Pote zkus instalaci opet. Z vlastni zkusenosti vim, ze problem casto delaji ruzna nestandardni (tj. non-MS) tematka a "zarucene" zkvalitnovace systemu ze stahuj.cz a podobnych download serveru. Mnohdy totiz poupravuji nektere dulezite systemove soubory ve vire, ze to vede k lepsimu. To vse ovlivnuje uspech instalace SP2. Proto je asi nejlepsi cestou instalovat ho na cistou, novou kopii systemu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no nezbyva nez...
Jak dlouho mas nainstalovany system a co vsecko jsi na nem upravil? Nezajimaji mne aplikace, ktere v nem mas, ale co se menilo v systemu.
Pokud uz to neni zrovna nejak zanovni kopie, preinstaluj XP a nahod SP2 na cistou kopii.
Pokud uz to neni zrovna nejak zanovni kopie, preinstaluj XP a nahod SP2 na cistou kopii.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4746
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 6
- 7840
-
od zeus