Divné písmo z jehličkové tiskárny

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Adam Lipský
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Divné písmo z jehličkové tiskárny

Příspěvekod Adam Lipský » 08 bře 2007 08:36

Dobrý den,

mám problém při tisku z tiskárny IBM 6400. Tiskne se na ní z Adobe Readeru. Nastavení je jako "tisknout obraz". Některé řádky obsahují pouze "hranaté" písmo! Výpisy jedou na traktorovém papíru plpné číslic a některé řádky obsahují místo kulatých nul prakticky čtverečky! Zkoušel jsem různá nastavení tiskárny, vypnout různé vyhlazování, různé kvality, nepomohlo to. Jinak tiskárna emuluje IBM proprinter XL III, ovladač je v XP.

Co se s tím dá dělat?
Přílohy
00.jpg
Ty čtverečky mají být nuly. Písmo je poněkud tmavší než ve skutečnosti.

Reklama
guest

Příspěvekod guest » 08 bře 2007 09:24

Pro začátek bych ji zkusil přeinstalovat. Všechno odebrat, případně projet CCleanerem. Tiskárnu odpojit a restart. Pak ji přípojit a znova nainstalovat.

Adam Lipský
nováček
Stav:

Příspěvekod Adam Lipský » 08 bře 2007 09:43

Bylo to zkoušeno na čtyřech různých počítačích. Obnovil jsem tovární nastavení v tiskárně. Zkoušel jsem několik ovladačů (bez výsledku), fungoval jenom jediný. Dělá to všude. Jinak zapomněl jsem podotknout, že je to síťová tiskárna. Co je to CCleaner?

guest

Příspěvekod guest » 08 bře 2007 10:19

Adam Lipský píše:Bylo to zkoušeno na čtyřech různých počítačích. Obnovil jsem tovární nastavení v tiskárně. Zkoušel jsem několik ovladačů (bez výsledku), fungoval jenom jediný. Dělá to všude. Jinak zapomněl jsem podotknout, že je to síťová tiskárna. Co je to CCleaner?

CCleaner:
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=2647
Pak je to nejspíš problém tiskárny. Tady je CCleaner k ničemu.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 10 bře 2007 01:18

Nemáš na tiskárně zapnutý nějaký její interní font? Vypadá to jako by jela ve znakovém režimu a ne v grafickém...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”