Zdravím,
poradíte mi někdo slušný vesmírný simulátor? Nasa, ISS, Raketoplán a Apollo?
Díky všem
Vesmírný simulátor
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vesmírný simulátor
Ahoj, nevím, jestli ti to sedne, je to trochu(hodně) scifi, ale bude to hodně moooc vesmírný simulátor. Ta hra se jmenuje Star Citizen, je zatím ve vývoji ale teďka 29.5. vychází první verze, taková pre-aplha.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, velice slušný simulátor letů a stavby raket je Kerbal Space Program. Je k té hře i hodně addonů.
Podle názvů předpokládám, že nechceš hru, ale skutečný simulátor (pak to máš ale ve špatné sekci). Podle mě je nejlepší:
Celestia - Trojrozměná simulace vesmíru v reálném čase. Narozdíl od většiny planetárií se nedíváte ze země, ale můžete se pohybovat volně po vesmíru
OpenUniverse 1.0 Beta3-simulátor sluneční soustavy.exe
Celestia - Trojrozměná simulace vesmíru v reálném čase. Narozdíl od většiny planetárií se nedíváte ze země, ale můžete se pohybovat volně po vesmíru
OpenUniverse 1.0 Beta3-simulátor sluneční soustavy.exe
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PC zostava na simulator a ine hry
od AirCrew » 15 úno 2025 00:21 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 26
- 17885
-