Potřeboval bych zjistit, jaké jsou poslední správné ovladače AMD Catalyst pro přepínatelné grafiky. Jak je známo, AMD se do téhle podpory moc nechce (vůbec).
Pro pořádek: PC mám tohle http://www.czc.cz/hp-pavilion-dv6-3260ec-lb800ea/85566/produkt. Grafika ATI Radeon HD 6550, procesor Intel Core i5-480M.
Potřebuji zjistit co možná nejnovější verzi ovladačů (nejlíp oficiálních) s celým CCC pro tuhle přepínatelnou grafiku. Co já vím, tak v posledních verzích ta podpora byla leda tak v beta verzích. Vyzkoušel jsem jich už opravdu hodně a ne a ne fungovat.
Nejprve vždy zapnu PC v nouzovém režimu a přes DDU - Display Driver Uninstaller smažu veškeré AMD drivery, takže s tím problém není.
Vyzkoušel jsem verzi 13.11 Mobility beta V 9.5, kde možnsot přepnutí grafiky je, ale nefunguje. Pořád je aktivní jen AMD GPU a ani nejde měnit jas obrazovky.
Zkoušel jsem 13.14 WHQL, ale tam možnost přepínatelné grafiky není.
Zkoušel jsem 13.8 beta 1 UnifL, což je nějaká modifikovaná, tam možnost přepnutí je, ale když přepnu, obrazovka zčerná a můžu akorát restartovat.
Bylo toho víc, ale nic pořádně nefungovalo. Hledám tedy co možná nejnovější ovladače, které podporují přepínatelné grafiky, funguje tam minimálně přepnutí grafik a změna jasu aspoň u jedné grafiky.

Teď jsem přeinstalovával Windows a já blbec si nezkopíroval ty ovladače, které jsem tam měl. Bylo to asi 13.8 první beta, ale co to teď zkouším, tak to nefunguje, nebo už to AMD smazalo ze stránek.
Prosím vás proto o pomoc. Je to moje nejhorší noční můra. Vždycky byly problémy jen s tímhle. Kéž bych měl normální grafiku.