Totální zpomalení windows 7 Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

das6523
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Totální zpomalení windows 7  Vyřešeno

Příspěvekod das6523 » 06 čer 2014 17:41

Čauko,

mám problém ohledně svého notebooku. Když jsem ho kupoval, tak byl zcela normální , ale nešly mi nainstalovat nějaké hry, a aplikace, tak mi můj kamarád zkontroloval windows a aktualizoval, ale pak se nechtěl systém. Ale to není téma kvůli kterému sem píšu! Tak mi tedy kamarád nainstaloval windows 7 HP.
fungoval dobře, ale po nějakých těch měsících jsem ho zapnul a 1. Noťas se zapínal šíleně pomalu 2. když se konečně zapnul, ikony se objevily až po několika minutách 3. pokaždé když jsem zapnul nějakou aplikaci tak zezačátku nabíhala pomalu a když se zapla tak neodpovídala, ale později už šla.

To je ale případ kdy se dalo ještě na noťasu nějak pracovat (třeba CS 1.6 se pomalu načítalo a neodpovídalo ale později to jelo dobře) ale za další den se zpomalil ještě více . Teď už ho raději ani nezapínám jelikož se načítá cca 10 minut. vypíná také 10 minut a ikony na ploše se taky načítají 10 minut a internet už se ani nezapne.

Ještě předtím než se to stalo, se táta vztekl a trochu větší silou zavřel monitor což myslím třískl, zrovna když jsem analyzoval fragmentované soubory, ale noťas se nevypl protože nějak pracoval, a když táta odešel, otevřel jsem ho zrušil analýzu a dal ho do spánku. Ráno byl notebook vypnutý protože když je odpojen z nabíječky tak se po nějaké době vypne. + Se notebook už asi 50x za několik měsíců vypnul natvrdo kvůli baterce.
A myslím si že komponenty jsou v pořádku jenom win. se zpomalil.
a dodávám, že jsem windows nikdy neaktualizoval.

Každá rada mi může pomoct, děkuji.

Asus M51K

CPU - AMD Turion X2 2,2 GHz
RAM - 3 GB
Grafika - ATI Mobility radeon HD 3470 VRAM 256 MB
Naposledy upravil(a) das6523 dne 06 čer 2014 18:49, celkem upraveno 1 x.

Reklama
SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: Totální zpomalení windows 7

Příspěvekod SamerLP » 06 čer 2014 18:17

čo tak napísať zostavu počítaču grafika a takéto...
a najlepšie bude spraviť asi log HJT viac nájdeš v tejto sekcii: viewforum.php?f=70

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 06 čer 2014 18:40

Problém nejspíše bude v tom Windows 7 HP. Jaký máš ntb?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

das6523
nováček
Stav:

Příspěvekod das6523 » 06 čer 2014 19:01

napsal jsem to na konec téma

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek