Zdravíčko, prosím Vás, počítačové znalce, o pomoc!
Mám notebook HP DV5 a když ho používala přítelkyně, prý se jí z ničeho nic zasekl, vypnul se a při následném zapínání se nic nedělo, notebook se projevoval jako zapnutý, ale na monitoru černo, jen kontrolky caps locku a scroll locku blikaly jednou za určitou dobu. Na stránkách HP jsem našel, že jde o problém s procesorem, takže jsem tam pořídil nový, ale po namontování nedošlo k žádné změně. Nevíte někdo, co se dá dělat? Všem moc díky.
PS: V podstatě to vypadá podobně jako zde: http://www.youtube.com/watch?v=XUCiYG6ztc0
HP DV5 - pravděpodobně procesor
Re: HP DV5 - pravděpodobně procesor
Vadny procesor je hodne nepravdepodobna pricina.
U notebooku s AMD procesorem a grafikou je ale hodne pravdepodobna pricina usmazena grafika nebo chipset.
U notebooku s AMD procesorem a grafikou je ale hodne pravdepodobna pricina usmazena grafika nebo chipset.
Re: HP DV5 - pravděpodobně procesor
Z toho, že kontrolky indikují vadný CPU, jsem usoudil, že problém bude tam... Mimochodem přítelkyně mi ten (snad ne) poslední výdech počítače popsala tak, že se jí při práci ve Wordu zasekl obraz, nedalo se nic dělat, počítač nereagoval, pořád viděla na monitoru to stejné, takže ho vypnula... Následně ho pustila znovu asi za hodinu, chvíli na něm dělala, nicméně po vypnutí už zapnout nešel...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2112
-
od admiss
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 02:12