Vysoký PING
Vysoký PING
Zdravím všechny mám problém ve všech online hrach hlavně LOL mám vysoký ping většinou hraju v klidu na 50-60 a po chvilce to skočí na 150-250 a odpojí me to na minutu ze hry. Platíme za internet 350 kč/měsíc a takovéhle je připojení. Pomůže přechod k O2 ? Díky
Re: Vysoký PING
Ahoj, upřímně, s Tvým internetovým připojením jsi na tom hodně bídně. Měl by jsi bud přejít na nového poskytovatele, za takovou cenu se dá sehnat lepší i s vyšší rychlostí.
Naposledy upravil(a) sojkin626 dne 03 srp 2014 13:14, celkem upraveno 1 x.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
S takovou rychlostí za 350Kč? Zrušit a najít si jiný nejvýhodnější tarif a určitě ne O2, ty jsou na tom podobně.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Díky za odpověd a eště se chci zeptat proč se na jiném ntb (starším nameřila hodnota 3,1 mbp/s a ping 20) je to tím že neměla v porhližeči žádné stránky otevřené
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Srp 2014 14:49) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Srp 2014 14:49) ---
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tracert zobrazuje celou trasu signálu, takže tím zjistíš, kde to "drhne". V té ukázce to je supernetwork.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mám O2 a s pingem jsem nadmíru spokojený ve všech hrách, stabilní po celou dobu.
Pic - a to znamená co prosím ?:)
NevimNevim píše:Mám O2 a s pingem jsem nadmíru spokojený ve všech hrách, stabilní po celou dobu.
Ták to ti nevím hele

CPU: Intel Core i5-4460 / GPU: MSI R9 280 GAMING 3G
MB: MSI B85-G43 - Intel B85 / RAM: Kingston HyperX Fury Black 4GB DDR3 1600
MB: MSI B85-G43 - Intel B85 / RAM: Kingston HyperX Fury Black 4GB DDR3 1600
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když se tam vyskytuje vypršel časový limit, že se opakuje paket a prodlužuje se čas zprávy a stabilita připojení i spolehlivost, někdy až výpadky připojení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
sarginal: no hodně záleží, kde bydlíš, víš 

Hlavne zalezi na tom,jak ses daleko od ustredny.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4216
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 18:37