Dobrý den,
uvedu vás do obrazu.
Máme domácí síť, kde je připojení adsl do jednoho domu, a odtud wifi anténou poslanou do druhého domu, u antény která signál posílá je jako acces point router d-link di-524 .. dále doma je zase příjimací anténa a další jiný acces point který signál vede do routeru od tp link
Někdy se stane že se internet doma hodně zpomalí nebo úplně zastaví, když se toto stane, tak vždy přes konzoli zadám příkaz ping a zkouším pingnout jednotlivé routery a AP .. a když dojde na AP od d-link, je problém, packety buď vůbec nedorazí, nebo to trvá strašně dlouho, takže je vždy nutné tam zajít a restartovat ho vysunutím ze zásuvky.
Vím že je to vcelku levný router a napadlo mě, že kvalitnější router by tento problém odstranil a "nazahlcoval" by se.
Je můj předpoklad správný?
Domácí síť - nedostatečný router?
Re: Domácí síť - nedostatečný router?
Dobrý den,
možná by bylo dobré grafické znázornění
nicméně řekl bych že to vážně zavání zahlcením daného zařízení, které vzniká velice často dočasným špatným signálem wifi, newím však zda je to váš případ...
možná by bylo dobré grafické znázornění

Re: Domácí síť - nedostatečný router?
DI-524 je velice slabý router, když jsem ho měl a byl zapojený 2x pc přes LAN a 2x PC přes WiFi, tak se sekl a musel jsem ho restartovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3404
-
od petrvorisek
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 16:26