Problem s Nerem
Problem s Nerem
Ahoj když palim DVD film tak mi to napíše:INTERNI SELHANI CILE a typ moji vypalky a potom nějakou hlašku,skoro vždycky jinou.zkoušel jsem ruzny typi DVD + - i značky a furt.všechno kromě filmu jde.nevite někdo?diky
-
- Pohlaví:
Re: Problem s Nerem
anarrky píše:Ahoj když palim DVD film tak mi to napíše:INTERNI SELHANI CILE a typ moji vypalky a potom nějakou hlašku,skoro vždycky jinou.zkoušel jsem ruzny typi DVD + - i značky a furt.všechno kromě filmu jde.nevite někdo?diky
Určitě by bylo dobré napsat o jaký Nero se jedná a také jakou to hází hlášku. Vůbec nejlepší by bylo hodit sem screen.
je to nero 7 ten screan ma 2Mb a nejde mi to odeslat ale je to nějak takhle:
Interni selhani cíle
G:HL-DT-ST DVD RAM GSA-4167B
Nemohu dokončit disk najednou(DAO)
Vytváření hranic DVD pro vysokou kompatibilitu
Vytvaření hranic proběhlo v ůspěšně
Vypalování rychlostí 4x se nezdařilo
Vypáli to 3% a pak to tak 5min šrotí a vyhodí tohle,mam 20Giga volnýho mís
zkoušel jsem i nero 6 ale tam to vypálilo 1% a hodilo to taky chybu
Interni selhani cíle
G:HL-DT-ST DVD RAM GSA-4167B
Nemohu dokončit disk najednou(DAO)
Vytváření hranic DVD pro vysokou kompatibilitu
Vytvaření hranic proběhlo v ůspěšně
Vypalování rychlostí 4x se nezdařilo
Vypáli to 3% a pak to tak 5min šrotí a vyhodí tohle,mam 20Giga volnýho mís
zkoušel jsem i nero 6 ale tam to vypálilo 1% a hodilo to taky chybu
btw ten screen je bitmapa, staci to v necem rozumnem (ACDSee) prevest na JPEG a hned to bude mnohem mensi :)
Jinak jsem mel s podobnou mechanikou take problem.. tvarilo se to, ze je vse vypaleno ale na cd nic nebylo... Vyresil jsem to jinym vypalovacim programem (myslim ze to bylo nejake freewarove Burn4free)
Jinak jsem mel s podobnou mechanikou take problem.. tvarilo se to, ze je vse vypaleno ale na cd nic nebylo... Vyresil jsem to jinym vypalovacim programem (myslim ze to bylo nejake freewarove Burn4free)
Zkus update firmware odsud http://www.cdr.cz/?rekordery.Kdysi jsem měl problém úplně stejný a nový firmware na chvíli zabral.Pak to začlo dělat znovu.Myslel jsem že je v háji a chtěl koupit novou.Pak jsem ale musel naformátit PC a ejhle na čisté instalaci Widlí s mechanikou není dodnes žádný problém.
-
- Pohlaví:
Musím se přiznat, že některý hlášky z toho screenu jsem nikdy neviděl. Ale zase nemyslím, že by bylo nutné pořád měnit firmware. Pokud to jednou fungovalo, mělo by to fungovat dál. Spíš bych se zabýval tím softem (přeinstal apod.) případně tu mechaniku vyčistit. Ta dioda se taky časem "vysvítí", měl by tam být vedle trimr, kde se to dá zvednout, ale asi nemusí být u všech mechanik. Některé mohou být klidně nastaveny na tvrdo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3385
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36