Pomale stahovanie

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

kevin123
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Pomale stahovanie

Příspěvekod kevin123 » 22 říj 2014 11:34

Mam DSL internet z rychlosťou sťahovania do 5MB/s ale ide ibavyse 200kb/s . Bude to ato asi pokritim ale problem je iny. Isiel mi furt vyse 500kb/s a teraz ide iba do vyse 200kb/s viacej nechce ist a ked som si dal test internetu na tejto stranke http://www.speedtest.net/ tak mi ukazuje ze ide vyse 1MB/s a na rootery zvikne svietit cervene svetielko Internet. ked to svieti na cerveno a pripojim sa na mobile na Wifi ukazuje plny signal ale neda sa ist na ziadnu stranku.
Takze su to vlastne dva problemi.

Za radu Vopred Ďakujem :)

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: Pomale stahovanie

Příspěvekod zeus » 22 říj 2014 12:04

Kurna, reforma slovenskeho pravopisu ohledne zruseni vetnych oddelovacu by jiste nasla spoustu priznivcu i v Cechach.
Jaky je tvuj poskytovatel internetu, jaky mas od nej tarif a jaky mas modem? To je nezbytny zaklad pro fundovanejsi odpoved.
Takto ti muzu sdelit jen, ze je to pravdepodobne ok - rychlost je azxx Mb a dosahnes ji proti serverum poskytovatele. Info k vypadkum, resp. te signalizaci cervenym svetlem, lze dohledat mj. v logu routeru ci to primo reklamovat.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 22 říj 2014 12:17

A k tomu ještě přihoď, že na slováči je MB jako Mb a KB jako Kb či dokonce kb.

kevin123
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod kevin123 » 22 říj 2014 12:58

Poskytovatel je Telekom

Internet wi-fi router ADB VA2111

rakato11
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod rakato11 » 26 led 2015 10:48

kevin123, jak jsi vyřešil svůj problém s tím routrem ADB VA2111?
Já mám s ním podobný problém, tento jsem objednal po telefónu u Telekomu minulý rok po té, co mi odešel D-Link 2641R od Telekomu, měli jej v akci a mi nic jiného nezbývalo neboť jsem neměl jinou možnost koupit nový někde jinde. Tento router mi neustále kolísá s rychlostí při stahování a to i když mám zobrazenou sílu signálu na notebooku třebas jako vynikající. Občas se dokonce stane, jak píše kevin123, že mi ukáže nepřipojeno a když se jdu podívat na router tak tam svítí červená na "Internet" a po chvíli se zase sám nahodí. Zkoušel jsem jej různě nastavovat, rádiové rozhraní 802.11 měnit ale nic nepomohlo. Volal jsem na poruchovku do Telekomu, tam mi řekli že z jejich strany je všechno v naprostém pořádku abych vyzkoušel nastavení routru což jsem několikrát různě odzkoušel. Asi jej nakonec zbalim a odnesu do Telekomu ať si tam s tím dělají co chtějí a koupím něco pořádného.
Už nechci vidět žádné věci co jsou v akci. :mad:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pomalé načítaní Win 11 pro Příloha(y)
    od PARKR » 07 úno 2025 19:22 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    2485
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    08 úno 2025 09:18
  • Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
    od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    9
    3620
    od muffin105 Zobrazit poslední příspěvek
    24 lis 2024 14:41

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”