na téhle adrese je ke stažení free antivir od společnosti kaspersky.ochrana proti virům,trojanům spywaru a malwaru.k dispozici pouze v angličtině.v češtině nefunguje!můžu jen doporučit.licence je platná na rok.po vyplnění emailu pošlou registrační číslo.po nodu 32 mi našel ještě nějaké trojany o kterých neměl nod ani tušení.nenašelje ani po hloubkové kontrole.před instalací je dobré odinstalovat předchozí antiviry protože se s nimi nesnese.aktualizace skoro každou hodinu.nezatěžuje paměť pc jako nod nebo avast.
http://www.activevirusshield.com/antivi ... /index.adp?
good free antivir
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
good free antivir
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
James_Radlle píše:No nevim, mozna zkusim, ale spolecnosti AOL moc neduveruji, mela takovy programek na zjistovani bezbecnosti a zdalo se mi ze je vice nebezpecny sam sobe nez aby mi pomohl
já ten antivir používám a jsem spokojený.stane se každé firmě že se nějaký program nepovede,ale proč kvůli tomu odsuzovat celou příští produkci?vem si třeba windowsy.to je jedna chyba vedle druhé a jak si to lidi pochvalují a mají je stejně pořád

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen bych rád doplnil,že čeština se vložit dá,ale je to trošku komplikovanější.Ale když jsem ho kdysi zkoušel,tak jsem to rozchodil.Stačí trošku popátrat na netu a určitě to najdeš.Tuším,že jsi po nainstalování programu musel restartovat,jít do nouzáku a v něm nahradit původní jazyk souborem s češtinou.Ale už si to fakt nepamatuji přesně.
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
briza píše:Jen bych rád doplnil,že čeština se vložit dá,ale je to trošku komplikovanější.Ale když jsem ho kdysi zkoušel,tak jsem to rozchodil.Stačí trošku popátrat na netu a určitě to najdeš.Tuším,že jsi po nainstalování programu musel restartovat,jít do nouzáku a v něm nahradit původní jazyk souborem s češtinou.Ale už si to fakt nepamatuji přesně.
ano čeština existuje.instaluje se jak už jsi zmínil v nouzovém režimu ale po nainstalování je program nefunkčí.smaže se registrační číslo co poslali na meil a už nejde vložit znovu.způsobuje to že společnost kaspersky blokuje jakékoliv úpravy jejich softu (češtiny,skiny atd.) zkusím pohledat odkaz kde jsem tohle vyčetl aby jste mě věřili že nekecám
tak tady to je:
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 9cdaf08b59
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”