Dobrý den všem. Tento notebook jsem měl v opravě (výměna grafického čípu), po donesení domů a prvním spuštění mi nechtěl naskočit prohlížeč Google až jsem zvolil prohlížeč Google Chrome tak mi naskočila tabulka abych upravil čas a datum v PC (byl tam nastaven 7.1.1980 ?), po správném nastavení již prohlížeč fungoval. Na další den jsem chtěl ze svého mobilu přes bluetooth stáhnout nějaké fotky ale notebook tento telefón nenašel i když před opravou jsem jej měl s PC spárovaný, nyní jej v "Zařízení a tiskárny" nevidím a při pokusu přidat zařízení bluetooth mi PC nic nenajde i když je v mobilu zapnutý bluetooth. Při kliknutí na "Změnit nastavení Bluetooth" se nic neděje.
Můžete mi někdo znalý poradit co bych měl udělat, nastavit, nainstalovat, odinstalovat nebo něco podobného aby mi opět bluetooth fungoval? Předem všem děkuji za odpovědi.
Nefunkční Bluetooth u notebooku HP ProBook 4710S
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nefunkční Bluetooth u notebooku HP ProBook 4710S
Zkusit přeinstalovat ovladače na bluetooth. Měl bys je najít na stránkách výrobce notebooku.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tak přeinstalaci jsem zkoušel několikrát jenomže pokaždé skončila instalace vyskočením následujícího okna, viz příloha. Když jsem otevřel "Správce zařízení" tak jsem tam Bluetooth nenašel, viz další příloha. 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nedá se zapnout mechanicky na NB?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
BT zařízení neexistuje. Buď není zapnuto, nebo je např. v BIOSu zakázáno.
Nebo je vadné!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Pro El Diablo, na tomto notebooku se dá mechanicky zapnout pouze wifi.
Pro ITCrowd, můžeš mi prosím poradit pokuď možno laicky jak bych měl Bluetooth v tom BIOSu zapnout? Táto možnost se mi zdá celkem reálna neboť po návratu notebooku byl v něm změněn dátum na 7.1.1980 takže si myslím že v servisu v tom BIOSu asi byli a mohli tam toho napáchat více.
Pro wattmetr, i táto možnost mě napadla, každopádně jsem z toho velice nesvůj když vidím že s notebookem není vše jak má být a nerad bych na něm něco ještě více pomrvil.
Prosím proto o každou dobrou radu co udělat.
Pro ITCrowd, můžeš mi prosím poradit pokuď možno laicky jak bych měl Bluetooth v tom BIOSu zapnout? Táto možnost se mi zdá celkem reálna neboť po návratu notebooku byl v něm změněn dátum na 7.1.1980 takže si myslím že v servisu v tom BIOSu asi byli a mohli tam toho napáchat více.
Pro wattmetr, i táto možnost mě napadla, každopádně jsem z toho velice nesvůj když vidím že s notebookem není vše jak má být a nerad bych na něm něco ještě více pomrvil.
Prosím proto o každou dobrou radu co udělat.
-
- Pohlaví:
Hledej něco takového a musí to být na Enabled.
Blue Spirit, můžeš mi ještě poradit jak se k té tabulce dostanu, to je asi v tom BIOSu že? Jsem co se týká PC tak trochu lama, spíše dělám do televízorů.
-
- Pohlaví:
Musíš se dostat do Biosu. Jak, to je různé. Někde se při startu mačká Del a jinde jiná klávesa. Tam hledáš Onboard Device Configuration, ale může to být i trochu jinak.
U HP by to mělo být F10.
U HP by to mělo být F10.
Zatím díky za radu, vyzkouším a pak dám vědět jak jsem dopadl. Svitla mi náděj že s notebookem nebudu muset spátky do servisu, potichu se modlím ať to je pouze vypnuto v tom BIOSu.
Momentálně provádím na něm defragmentaci disku tak až to skončí tak se hned do toho pustím.
Momentálně provádím na něm defragmentaci disku tak až to skončí tak se hned do toho pustím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3612
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 16:09
-
-
- 2
- 1965
-
od matty
30 říj 2024 19:43
-
-
Výběr bluetooth sluchátek k Macbooku
od HelFix » 04 dub 2025 15:42 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 2108
-
od petr22
05 dub 2025 09:38
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3331
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10778