vietcong seká se

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

N0váček
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 134
Registrován: prosinec 14
Pohlaví: Muž

vietcong seká se

Příspěvekod N0váček » 20 led 2015 19:32

zdravím vás,mám tu problém,nedávno jsem si nainstaloval svoji nejoblibenější hru vietcong.Bohužel strašně se seká(myslím singleplayer i multiplayer)Hru jsem hrál před rokem na windows xp a šla bez problému,teďka mám windows 7 a strašně se seká.Nevíte co s tím? Díky za odpovědi předem
tady máte nějaké info o mém pc:
Operační systém
Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
CPU
AMD Athlon 64 X2 6000+
Windsor 90nm technologie
RAM
2,00GB Dual-kanál DDR2 @ 376MHz (5-5-5-18)
Základní deska
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770-UD3 (Socket M2)
Grafická karta
SyncMaster (1440x900@60Hz)
512MB NVIDIA GeForce 9600 GSO 512 (Gigabyte)

Reklama
Uživatelský avatar
tlo
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: prosinec 14
Pohlaví: Muž

Re: vietcong seká se

Příspěvekod tlo » 20 led 2015 20:53

Dělá ti to jen Vietcong nebo i ostatní hry? Ty tvoje ramky nejsou na Win 7 žádný zázrak. Já má využití ramek v klidu okolo 30% a to mám 8GB. Pokud máš možnost, zvětš si je na 4GB a skus jestli bude sekání pokračovat.

N0váček
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 134
Registrován: prosinec 14
Pohlaví: Muž

Re: vietcong seká se

Příspěvekod N0váček » 20 led 2015 21:14

právěže ostatní hry jedou na pohodu,a kupovat si novou ramku nebudu,jelikož teď si šetřím na nový PC,tohle PC už je tak staré že nemá cenu do něj cpát peníze.

Uživatelský avatar
tlo
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: prosinec 14
Pohlaví: Muž

Re: vietcong seká se

Příspěvekod tlo » 20 led 2015 21:16

Ty ostatní hry jsou třeba jaké?

--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Led 2015 21:26) ---

Podle popisu tvého počítače soudím, že tam budeš mít hry kategorie ( to utáhne i můj mobil ). Máš ramky 2GB a to je přibližně to co si bere samotný Win 7 . Vitcong potřebuje minimálně 256 MB ram, což je na tvůj PC asi moc. Takže tipuju, že máš slabé ramky nebo máš příliš vysoké detaily ( jen taková poznámka i to se dá přehlédnout.)

_vcn
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2420
Registrován: duben 12
Pohlaví: Muž

Re: vietcong seká se

Příspěvekod _vcn » 21 led 2015 08:38

Protože VC používá DirectX 8.1, tak na nových systémech běží pomalu. Mělo by to jít opravit takhle:
1) Ujistit se, že je hra v poslední verzi - 1.60. Kdyžtak doinstalovat patche 1.30, 1.41 a 1.60.
2) Dát do hry poslední verzi programu VCStarter v1.5.1 - nutný pro kompatibilitu hry s Win Vista a výše.
3) Normálně spustit hru. VCStarter hru převede do D3D9. A pokud je zájem hrát ve hře i multplayer, je nutné aplikovat postup popsaný zde.
Podpora GameSpy pro hru skončila ke konci července 2014.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

N0váček
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 134
Registrován: prosinec 14
Pohlaví: Muž

Re: vietcong seká se

Příspěvekod N0váček » 21 led 2015 16:06

tlo píše:Ty ostatní hry jsou třeba jaké?

--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Led 2015 21:26) ---

Podle popisu tvého počítače soudím, že tam budeš mít hry kategorie ( to utáhne i můj mobil ). Máš ramky 2GB a to je přibližně to co si bere samotný Win 7 . Vitcong potřebuje minimálně 256 MB ram, což je na tvůj PC asi moc. Takže tipuju, že máš slabé ramky nebo máš příliš vysoké detaily ( jen taková poznámka i to se dá přehlédnout.)


No jdou mi tam celkem nové hry jako Outlast,Starcraft Heart of swarm,Enemy front,GTA IV atd.

Uživatelský avatar
Babis
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1885
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Re: vietcong seká se

Příspěvekod Babis » 21 led 2015 16:53

GTA IV na 2GB RAM? :lol:

N0váček
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 134
Registrován: prosinec 14
Pohlaví: Muž

Re: vietcong seká se

Příspěvekod N0váček » 21 led 2015 17:03

ano,taky se divím že mi jdou některé hry,co by mi neměli jít :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Led 2015 18:53) ---

_vcn píše:Protože VC používá DirectX 8.1, tak na nových systémech běží pomalu. Mělo by to jít opravit takhle:
1) Ujistit se, že je hra v poslední verzi - 1.60. Kdyžtak doinstalovat patche 1.30, 1.41 a 1.60.
2) Dát do hry poslední verzi programu VCStarter v1.5.1 - nutný pro kompatibilitu hry s Win Vista a výše.
3) Normálně spustit hru. VCStarter hru převede do D3D9. A pokud je zájem hrát ve hře i multplayer, je nutné aplikovat postup popsaný zde.
Podpora GameSpy pro hru skončila ke konci července 2014.


děkuji moc za pomoc,sice se to občas sekne,ale rozhodně ne tak často jako předtím,teď to můžu hrát aniž by mi to sekání kazilo.Jenom při multiplayer když zamířím na nepřítele tak se to sekne,ale jinak je to ok.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Seká se PC
    od zdenal83 » 07 úno 2024 19:04 » v Problémy s hardwarem
    2
    1014
    od hroch123
    29 úno 2024 19:17
  • Plex se za routerem Asus seká, před routerem nikoli
    od Fanda_ » 25 led 2024 20:47 » v Administrace sítě
    4
    1415
    od atari
    29 led 2024 16:39

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host