Nejedou mi hry pres internet
Nejedou mi hry pres internet
Prosim Poradte mi nekdo nejedou mi zadne hry pres internet ale internet mi funguje kdo by vedel jak to udelat aby mi jely hry mozna bych mu poslal malou odmenu pls potrebuju aby mi jely ty hry
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
myslíš jako hry normální na pc nebo online hry?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: pozdrav
ne normalni hry wowko cs track mania nic mi nejede a to nemam ip ban a mam dobre patche na vse
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
a neblokuje ti to firewall?máš ty hry povoleny ve firewall aby se připojovaly k netu?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Ne zkousel jsem ho i vypnout a porad nic
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
tak zkus http://www.gamepark.cz stáhni si jejich klienta,nainstaluj a pak budeš ty hry hrát přes net jako by to bylo připojeno přes lan
ale ja mam treba do wow realm a pred formatovanim hdd a instalaci windows mi to jelo bez problemu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
u CS máš non-stream účet?jinak si nezahraješ
jj mam ale to by mi nejel jenom cs a ne vsechny hry co vyuzivaji pripojeni k internetu
Když nepomoh ani firewall tak jediný, co mě napadá je nějaký software, který hru blokuje...
Kdyžtak zkus rozepsat, co se přesně děje u některý z her. Jestli se to chová jako kdybys neměl internet nebo jestli ti to hodínějakou hlášku apod... To by taky pomohlo těm všem chytrejm lidem k tomu, aby ti mohli pomoct:o)
Kdyžtak zkus rozepsat, co se přesně děje u některý z her. Jestli se to chová jako kdybys neměl internet nebo jestli ti to hodínějakou hlášku apod... To by taky pomohlo těm všem chytrejm lidem k tomu, aby ti mohli pomoct:o)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8544
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4123
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9135
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10299
-
od maschke0
14 srp 2024 22:24
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3401
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-