Ahoj, rád bych si nechal poradit ohledně sluchátek. Tady na portálu jsem se dozvěděl, že SteelSeries Siberia V2 a Kingston HyperX Cloud jsou nejlepší herní sluchátka v této cenové kategorii. Já se mezi nimi nemůžu rozhodnout, tak se tady ptám.
Kingston HyperX Cloud X SteelSeries Siberia V2
- Já osobně se víc přikláním na stranu SteelSeries, přeci jen, je to vysoce kvalitní značka a vzhled sluchátek mi přijde lepší
Tady je odkaz na porovnání, v parametrech jsem našel pár neshod, tak nevím, které jsou vlastně lepší.
Ještě přidám, že nejvíce hrané hry jsou FPSka (Counter-Strike série, Crossfire, atd.) a taky si hodně rád poslechnu nějaký ty pořádný bassy a ocenil bych, aby to nebylo moc slyšet, jelikož si dávám hlasitost dost vysoko a aby měl zvuk co nejvyšší kvalitu.
Předem díky.
Kingston HyperX Cloud / SteelSeries Siberia V2 ? Vyřešeno
Re: Kingston HyperX Cloud / SteelSeries Siberia V2 ?
Určitě bych šel do SteelSeries Siberia V2 jsou to hodně dobrá sluchátka mám doma jedny a nebo bych něco málo přidal a koupil http://www.czc.cz/razer-kraken-7-1-virtual-7-1-surround-sound-usb-gaming-headset/135678/produkt ty používám aktuálně a na CS:GO slyším uplně všechno :)
Já doporučuji Steelseries, sám je mám a nemůžu si je vynachválit a Razer Kraken, bych nebral protože podle toho co vím tak ty sluchátka nemají kolečko pro zesilování a zeslabování zvuku.
Chybama se člověk učí.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já se divím, jak někdo může vůbec přemýšlet nad koupí stylovek k PC s tak hroznou reprodukcí zvuku, i v tom pozičním zvuku (emulace 7.1 surroundu - ony ty sluchátka ve skutečnosti nemají 7 repráků...) vyhrávají T500.
Měl jsem ty Razery na uších a v prostorovém zvuku u CS 1.6/CoD je porazí i moje Samsony, co stojí tisícovku. Všechno na integrované zvukovce, při zapojení do FiiO E07K (hudba rock, metal, dubstep) se Razery nedostaly k T500 ani na kilometr.
Měl jsem ty Razery na uších a v prostorovém zvuku u CS 1.6/CoD je porazí i moje Samsony, co stojí tisícovku. Všechno na integrované zvukovce, při zapojení do FiiO E07K (hudba rock, metal, dubstep) se Razery nedostaly k T500 ani na kilometr.
Těžko řící, měl sem hodně sluchátek, ale ty Razer se mi zdají nejlepší, hlavně jde o to si to všechno nastavit v Razer Synapse.
Ty T500 se mi nezdaj o moc lepší, ačkoliv mi radí někdo, kdo se v tom určitě vyzná. Vyhovuje mi cena, vzhled i specifikace, takže si myslím, že to nechám takhle. Ještě než se do mě pustíš za to, že jsem neuposlechl radu někoho, kdo je v tomhle víc jak pokročilý, tak ti musím říct, že já COD a CS:GO nehraju nijak profesionálně, takže něco tak pokročilýho nepotřebuju. Je jen fajn mít kvalitní věci, který se nerozbijou. I tak, díky vám moc za radu. :)
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Inu, kup si co chceš. Já tady nejsem od toho, abych ti něco cpal do košíku, jen je potřeba vyslechnout si názory obou táborů.
Tvé zdání, že T500 nejsou o moc lepší je ovšem mylné, stačí si přečíst diskuzi na CZC, kde se to hemží amatéry, co po změně z herních sluchátek na sluchátka normální změnili názor.
Zbytek periferií jsi vybral dobře, tam není co řešit. Jen škoda těch sluchátek.
Tvé zdání, že T500 nejsou o moc lepší je ovšem mylné, stačí si přečíst diskuzi na CZC, kde se to hemží amatéry, co po změně z herních sluchátek na sluchátka normální změnili názor.
Zbytek periferií jsi vybral dobře, tam není co řešit. Jen škoda těch sluchátek.

Díky, vybíral jsem je tady společně s lidma z PC-Help a strašně se mi zalíbily. Ty sluchátka mi budou stačit, věř mi. :) Díky za všechnu pomoc.
Pokud chceš mít po hodině používání Siberek totálně zapařené uši, poslouchat naprosto otřesný zvuk, tak si je kup ...
Zpracování ? Totálně tragické - párkrát ti spadnou z pár cm na cem a můžeš kupovat nové. Zvuk je bohužel ještě horší, než zpracování
.
Zpracování ? Totálně tragické - párkrát ti spadnou z pár cm na cem a můžeš kupovat nové. Zvuk je bohužel ještě horší, než zpracování

Re: Kingston HyperX Cloud / SteelSeries Siberia V2 ? Vyřešeno
Už jsem zde říkal, že mi stačí i průměrná sluchátka.. A navíc - nebudu si s nima házet o zem, abych si musel kupovat nový..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2418
-
od pidlo