Měl bych na vás dotaz- Chci si zřídit account u Paypal.com ale nevím jaký by pro mě byl nejlepší (Personal nebo Premier, popřípadě dokonce "Business")?
Account chci hlavně na přijímaní dotací přes internet (jeden takový "studentíkovský projekt" ale to je celkem myslím jedno). Zkrátka chci mít možnost (neomezeně) přijímat platby prostřednictvím Paypal. Pokud jsem dobře četl ty jejich podmínky tak je pro mě určen právě Premium účet. Personal právě podporuje (pokud vím) příjem pouze omezeného počtu Paypal dotací/plateb/prostě money.
(Ti co s tím máte zkušenosti)- Mýlím se nebo mám pravdu...?
A ještě bych se chtěl zeptat jestli je možné používat Paypal account i bez creditky (alespoň po omezenou dobu), protože zatím s ní mám problémy. Pokud jsem to ale dobře pochopil, tak kreditku taky potřebuju jen až když budu chtít poslat Paypal peníze NA nebo Z normální účet... Do té doby ji na nic nepotřebuju a Paypal account jede normálně i bez ní?
Za odpovědi moc díky.
PayPal- Jaký Account konkrétně?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tato otázka spadá spíše do oboru finančnictví nikoli do problémů s PC. Pokus se obrátit se na nějaký finanční ústav nebo finančního poradce. Podobný obor je obchodování s akciemi takže možná že by ti pomohly v nějaké brokerské společnosti.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- marcucci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na tom neni nic tezkeho ma na vyber jen 2 moznosti,Premier a Business. Personal je pro pouziti jednou za dlouhy cas a v nouzi. Business ma navic zas jen Multi-User acess (muze platit vice lidi najednou),ale to je jen pro firmy ktere potrebuji aby meli zakaznici neustaly pristup k platbam bez omezeni. Ale pokud jde u tebe o nejaky studentsky projekt tak je Premier snad jedina volba.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
marcucci píše:Na tom neni nic tezkeho ma na vyber jen 2 moznosti,Premier a Business. Personal je pro pouziti jednou za dlouhy cas a v nouzi. Business ma navic zas jen Multi-User acess (muze platit vice lidi najednou),ale to je jen pro firmy ktere potrebuji aby meli zakaznici neustaly pristup k platbam bez omezeni. Ale pokud jde u tebe o nejaky studentsky projekt tak je Premier snad jedina volba.
Díky moc. Já jsem ptal tady: http://www.forum.terc.cz/viewtopic.php?t=209
Ale uplynul více než týden a žádná reply.
A ještě co se týče kreditky- tu nemusím mít ne? Paypal account bude plně fungovat, kreditku budu potřebovtat až když budu chtít poslat Paypal peníze na normal účet, nebo z normal účtu na paypal?
Co se týče toho "Multi-User acess", tak to je myslím něco jiného než píšeš ty... Já to pochopil tak, že k tomu Paypal accountu může mít přístup více lidí (s různýmy hesly a) s různými pravomocemi...
Já bych totiž taky chtěl aby "zakaznici (dotojící) měli neustaly pristup k platbam (posílání dotací) bez omezeni"..
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”