Nějaké těžké RPG Vyřešeno
Nějaké těžké RPG Vyřešeno
Dobrý den chtěl bych poprosit jestli by mi tu někdo neporadil nějaké dobré RPG, které by bylo obtížné jako dark souls a podobné hratelností. Předem děkuji a dodávám, že hru bych hrál na konzoli Xbox360.
Re: Nějaké těžké RPG
Hardcore RPG moc nevychází , ale hodně podobná hra je dragon's dogma dark arisen je tam i hardcore mod.
Samozřejmě tu jsou pak aleternativy v podobě Two Worlds II, Risen nebo Gothic II, asi bude potřeba, ale dát obtížnost trochu nahoru.
Jinak nic jako dark souls na xbox není.
Samozřejmě tu jsou pak aleternativy v podobě Two Worlds II, Risen nebo Gothic II, asi bude potřeba, ale dát obtížnost trochu nahoru.
Jinak nic jako dark souls na xbox není.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Chápu, že se asi jen tak nic dark souls nevyrovná v jejich stylu navíc je to xbox360 a to už je starší konzole. Každopádně moc děkuji pomohl jsi mi.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdybys chtěl zkusit něco jiného, tak dost hardcore pro dnešní hráče mi přijde třeba Planescape Torment, Baldurs Gate I, II, Fallout I, II.
Krom toho tento rok vyšel jakýsi duchovní nástupce tohoto CRPG žánru - Pillars of Eternity. Skvělá hra.
Krom toho tento rok vyšel jakýsi duchovní nástupce tohoto CRPG žánru - Pillars of Eternity. Skvělá hra.
Děkuji určitě jste mi oba pomohli obzvlášť Clorky uzamykám téma