Myš A4tech - Jak si udělat makra
Myš A4tech - Jak si udělat makra
Zdar, koupil jsem si myš a4tech terminator tl8 laser. Mám dotaz vím že core 2 tam mohu střílet a ovládat recoil neboli burst shoty a tak. Ale třeba mám core3 a tam je taky něco podobného ale dotaz, jak mám třeba v tom core3 měnit cpi (dpi)? když dám dvakrát 1 tak kolečko bliká červeně? a když kliknu na 4 tak nic. Nemohl by mi někdo mi to vysvětlit na co to je v core3? protože v core2 vím na co to je to je burst shot 3,4 a tak.Prostě když jsem na ploše 400 dpi je moc malá citlivost. Nebo musím dát jiné core a používat ho normál na ploše a když půjdu na cs tak přepnout zas na jiné core? Díky.
DIG THIS ANYWAY
Re: Myš a4tech dotaz.
Když ti bliká myš červeně tak začni scrollovat pro změnu dpi
Sent from my GT-I9070
Sent from my GT-I9070
Zdar, potřeboval bych jak si mám nastavit vlastní macra? je tam a strafe, b strafe a tak dále. Ale nechápu jak to mám nastavit abych měl lepší recoil. Nevím někdo nějaké video nebo nějaké nastavení které do to ho opíšu? když dám na a strafe nastavit něco tak když kliknu na b strafe tak se mi to vymaže. Prostě nejlépe by byl lepší nějaký soubor díky.
DIG THIS ANYWAY
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Co takhle si najít a4tech macros. Není jednoduché udělat macro.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Už jsem si něco našel, a upravil v core3 v headshot a nastavil si něco. Díky moc.
DIG THIS ANYWAY
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:03, celkem upraveno 1 x.
Ale já neupravuju recoil, já jenom nastavuji myš. Nijak nezasahuju do hry ja ve hře nic neupravuji.
DIG THIS ANYWAY
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:03, celkem upraveno 1 x.
Sice to nastavuji recoil. Ale nedělám to v csgo, dělám to v myši a to není zakázané mám své zdroje. Je to i na youtube i na foréch.
DIG THIS ANYWAY

Re: Myš A4tech - Jak si udělat makra
Jo a prosím co v Headshotu znamenají ty písmenka? adjust y a x. Nebo ofset děkuji.
DIG THIS ANYWAY
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3023
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek