CS:go server neodpovídá
CS:go server neodpovídá
Dobrý den, mám problém, když se chci připojit normálně na servery od valve, tak to jde, pak i komunitní jdou, ale pár jich nejde a ty zrovna chci hrát, kamarád se tam normálně připojit může. Když ten server otevřu zde http://www.game-monitor.com/search.php? ... game=csgo2 tak mi na steamu vyběhne, že server neodpovídá a když si zkopíruji adresu a připojím se ručně, tak se jenom objeví obrázek jako že se to načítá, ale nezačne se nic stahovat ani načítat... nevíte co s tím ?
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CS:go server neodpovídá
nemáš tam ban?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Nikdy jsem tam nehrál a mám steam, je to surf server a ban fakt nemám, jak bych mohl mít a ani to není český server a zkrátka jsem tam chtěl jít poprvé..
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
tak třeba máš sdílenou ip ale většinou se banuje už na steamid
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

A hlavně sdílenou IP nemám... a taky když máš ban, tak ti to napíše, že jsi zabanovaný...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1598
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
11 bře 2025 21:32