Agario - zmenšování se Vyřešeno
Agario - zmenšování se
Dobrý den , ve hře Agario se mi neustále zmenšuje kulička . Ano , problém by to nebyl kdyby to šlo normálně jak mi to šlapalo minule asi tak 20 kuliček když mám 2000 to je okay , ale najednou se mi začne zmenšovat tak 300 za 3 sekundy a zachvilku mám jen velikost kuličky 100 . Takže prosím o radu jestli je to normální nebo je to nějaký bug .
- Pepulin
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Agario - zmenšování se
Talhle by ses neměl zmenšovat no. Takže to normální není.
PC: CPU: Intel Core i5 6600 GPU: nVidia GeForce GTX 970 RAM: 8GB Kingston DDR4 Zdroj: Seasonic 520W MB: MSI H170 Gaming M3 Case: NZXT Source 340
PS 1 Slim
PS 1 Slim
Zapomněl jsem dodat , že se to většinou stává když s někým hraju tak se nám oběma začne zmenšovat zmiňovanou rychlostí kuličky z 7000 dohromady jsme zachvilku měli velikou kuličku tak 200 a to trochu naštve no ...
Ty kuličky musíš sbírat,pokud máš 7000 pointů,tak se zmenšovat budeš,na tom je hra založená.
- Pepulin
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Agario - zmenšování se Vyřešeno
Ale takhle se mi to nikdy neubíralo, měl jsem několikrát nad 10k score a tohle to nedělalo, možná vám ubírá to že si předáváte mass pomocí střílení.
PC: CPU: Intel Core i5 6600 GPU: nVidia GeForce GTX 970 RAM: 8GB Kingston DDR4 Zdroj: Seasonic 520W MB: MSI H170 Gaming M3 Case: NZXT Source 340
PS 1 Slim
PS 1 Slim
Pepulin jo nejspíš to bude ono , ale jen mě zaráží , že když se dívám na videa , tak se nikdo tak rychle nezmenšuje - Fluke jo já vím bže je na tom založená ale já se zmenšuji asi tak 4x rychleji než je obvyklé .