vadný hadrware?
vadný hadrware?
Zdravím, mám problém s PC. Občas mi zčerná monitor a vyhodí mi to hlášku no signal going to sleep. Někdy se sám obnoví s hláškou ovladač zobrazení Nvidia Windows Kernell Mode driver version 355.98 přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven, avšak druhý den monitor vůbec nenaběhne a až po restartu na chvíli jde. Přeinstaloval jsem ovladače grafické karty u zkoušel přehodit kabely od grafiky na druhý slot, ale bez úspechu. Pár dnů zpět přibil další problém, po spuštění PC se během pár minut vytíží RAMky na cca 50% a to mám 8GB (zapnutý jen systém antivir atd.) a začne v PC houkat takový nepříjemný zvuk jako když je přetížený procesor. Nejde mi zapnout ani jedna hra, někdy se to během spuštění hry kousne jeěte před načtením a nic nereaguje ani klávesnice ani myš. jediné co na chvíli pomůže je tvrdý restart. Zkoušel jsem prohodit RAMky a i sloty, ale opět bez úspěchu. Budu rád za jakoukoliv radu. Předem díky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: vadný hadrware?
RAM otestuj programem Memtest a to 2 - 4 x celý test. Test musí být bez chyby. RAM se nedá opravit a vadnou musíš z PC vyjmout. Disk otestuj programem CrystalDiskInfo a log vlož sem do přílohy. Dobré by bylo vložit sem složení PC a to včetně zdroje (značka a W) a také používaný OS.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: vadný hadrware?
Zdravím, PC už spustím jen v nouzovém režimu. Jakmile ho spustím v normálním, do 5 minut vylítne vytížení RAM na skoro 4 GB z 8 v PC začne zvonit a do dalších 5 minut se sekne, takže pomůže jen tvrdý restart. Zkoušel jsem testovat RAmky v nouzovém težimu, ale to se nedá - začne v něm opět hlasitě zvonit. Přikládám alespoň test disku a ukázku vytížení ze správce. Nemohla odejít grafika přijde mi, že zvuk jde z ní. Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 3889
-
od Dergon
Zobrazit poslední příspěvek
28 črc 2024 20:47