Zdravím.
Zakoupil jsem si dnes z dlouhé chvíle na pobočce JRC digitální klíč na hru CS:GO. Dostal jsem to formou vytištění kódu pro vložení na steam a aktivaci produktu na A4, kte kterému je přišpendlená i účtenka samotná.
Problém je v tom, že steam hlásí klíč jako neplatný. Prozatim jsem zkoušel psát na jejich podporu i volat. Zatím oboje bez odpovědi, beru v potaz, že jsem volal po 8. hodině.
Někdo nějaké nápady / zkušenosti ?
Neplatný steam key CS:GO
Neplatný steam key CS:GO
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Neplatný steam key CS:GO
Zadávás správně O a 0 a jiné podobné znaky? Každopádně bych to spíš řešil v JRC.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ano, v podstatě není v kódu znak, který by šlo zaměnit.
Na stránkách JRC pod návodem k vložení a aktivaci kódu na steamu je mail+číslo na podporu, kde řešit reklamace ohledně neplatných kódů.
Na stránkách JRC pod návodem k vložení a aktivaci kódu na steamu je mail+číslo na podporu, kde řešit reklamace ohledně neplatných kódů.
Zavolal bych na podporu JRC, že ti to nejde (budou to chtít nejspíš dokázat, jakkoli) a požádat je o nový klíč.
Kupující má možnost odstoupit od smlouvy pouze v případě, že kupujícímu nebylo ještě dodáno plnění v podobě doručení (e-mailem nebo prostřednictvím sekce "Hry ke stažení" v uživatelském účtu na www.jrc.cz) aktivačního klíče nebo odkazu ke stažení. Dodání výše uvedeného plnění má obdobný efekt, jako porušení (rozbalení) originálního obalu programu. Tímto není dotčeno právo kupujícího na reklamaci zakoupeného zboží v případě nefunkčnosti zaslaného odkazu nebo aktivačního klíče. Při reklamaci se postupuje analogicky jako u reklamace fyzického zboží.
Prodávající je oprávněný odstoupit od kupní smlouvy z důvodu vyprodání zásob, nedostupnosti zboží anebo tak závažné změny, které znemožnily plnění povinností prodávajícího z kupní smlouvy, anebo z důvodů vyšší moci, anebo když ani při vynaložení veškerého úsilí, které může být od něho spravedlivě požadováno, není schopný dodat zboží kupujícímu ve lhůtě anebo v ceně, která byla v kupní smlouvě sjednána.
Prodávající je povinen o této skutečnosti bezodkladně informovat kupujícího a vrátit mu veškerá peněžitá plnění, která dosud v rámci kupní smlouvy realizoval.
Prodávající si vyhrazuje právo odstoupit od kupní smlouvy nebo její části také v případě zjevné slovní nebo číselné chyby v ceně zboží (tj. cena je zjevně jiná než je cena pro tento typ/druh zboží obvyklá). Za zjevnou slovní nebo číselnou chybu v ceně zboží je považováno například mylné uvedení číslic, zjevně nízká cena zboží, a jiné zjevné chyby v psaní. V takovém případě bude prodávající neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu.
Udělám tak samozřejmě zítra. Akorát koukam, že tel. podpora jede 9-17:30hod. Zkoušel jsem to dnes po 20.hod. Jen jsem zvědav, jak jim to dokážu
:/
Takových let se "goučku" zuby nehty od dob 1.6 bráním a když povolím, viva la JRC :)
EDIT: Hra nebyla zakoupená ze stránek, nýbrž na prodejně. Probíhalo to, že slečně vyjela účtenka, zadala něco do PC ( Nejspíš číslo účtenky, ke které se bude vázat key ), čekala asi minutku a vyjel jí A4 papír s nadpisem JRC Digital, pod tím název hry a nakonec s kódem pro aktivaci. Celé secvakla sešívačkou k sobě a díky nashle.

Takových let se "goučku" zuby nehty od dob 1.6 bráním a když povolím, viva la JRC :)
EDIT: Hra nebyla zakoupená ze stránek, nýbrž na prodejně. Probíhalo to, že slečně vyjela účtenka, zadala něco do PC ( Nejspíš číslo účtenky, ke které se bude vázat key ), čekala asi minutku a vyjel jí A4 papír s nadpisem JRC Digital, pod tím název hry a nakonec s kódem pro aktivaci. Celé secvakla sešívačkou k sobě a díky nashle.
Naposledy upravil(a) iDkcz dne 11 led 2016 00:00, celkem upraveno 1 x.
To bude osobně trošku těžší.
Asi bych poslal screeny/natočil video jak ho tam přesně zadáváš a píše to, že to nelze.
Nevím co ti na to podpora Steam řekne, max. kdo ten klíč už aktivoval.
To že JRC prodali špatně klíč už není, podle mě, Steam problém.
Asi bych poslal screeny/natočil video jak ho tam přesně zadáváš a píše to, že to nelze.
Nevím co ti na to podpora Steam řekne, max. kdo ten klíč už aktivoval.
To že JRC prodali špatně klíč už není, podle mě, Steam problém.
Uvidím, co mi odpoví mailem, popř telefonicky zítra. Video natočené mám. Jsou na něm vidět jak veškeré kódy v papírech, tak samotná aktivace na Steamu.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to hlásí, že klíč je neplatný, tak by ti to měli vrátit hned... horší by bylo pokud by to hlásilo, že klíč byl již použit 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3972
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek