antivir neprovozuju, ale ccleaner by sedel, ten jsem v ty dobe pouzil, zkusim to znovu vycistit cleanerem komplet
Dodatečně přidáno po 40 minutách 10 vteřinách:tak bohuzel nic, procistil jsem ccleanerem znovu, nepomohlo, tudiz jsem odinstaloval, vycistil, restartoval, nainstaloval ... a furt to stejny :(
Dodatečně přidáno po 1 hodině 5 minutách 25 vteřinách:vubec nic, vypnul jsem vsechny funkce ccleaneru, obnovil zalohu toho co smazal z registru, smazal ccleaner, smazal chrome, restart, nainstaloval jsem chrome, a stale proste po vypnuti okna chce ke vsemu hesla znova, to se jim opravdu povedlo, ccleaner nejlepší virus co si kdo může stáhnout, šílim z toho věčnýho zadávání hesel všude znovu a vypnu prohlížeč a od znova ... ma piriform ceskou pobocku? ze bych jim tam hodil sutr do okna
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 2 minutách 14 vteřinách:je to žůžo, fakt že jo, podle nekolika rad jsem smazal cookies, restartoval chrome, nepomohlo, zaskrtnul jsem at pri zavreni prohlizece maze vsechno, restart chromu, a odskrtnuti aby si vsechno pamatoval a stejne nic, nic nic nic, ja uz z toho zesilim se furt prihlasovat do chromu, pak tady na foru, na mail, at piriform shori na trout za tohle