Problém s myší u Minecraftu Vyřešeno
Problém s myší u Minecraftu
Ahoj, bratr dostal včera k narozeninám Minecraft, když si ho stáhl a začal hrát tak si stěžoval na mírné záseky. Aktualizoval jsem mu ovladače-nepomohlo, tak jsem podle návodů na YouTube a Google stáhl OptiFine, který by měl pomoci s FPS. Stalo se tak, fps u o hodně stouply, ale je problém že se mu z ničeho nic sama trhne myš. Prostě kope rovně a najednou mu myš vyletí doleva nahoru. Když jsem vyzkoušel citlivost na minimum, tak to stále dělalo. Nemáte nějaké nápady jak to vyřešit?
Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
Re: Problém s myší u Minecraftu
Možná bude problém s tím OptiFinem. Třeba si něco udělal špatně, zkusil bych ho smazat a znova nainstalovat.
Špatně to udělat nejde, jen stáhneš soubor s příponou .jar tuším, ten spustíš a pak klikneš na ''Instalovat''
Optifine je dobrý nástroj, ale nestačí jej pouze nainstalovat. Musíš ho také nastavit, jinak to s ním může být ještě horší. Koukni na YT na videa, abys věděl, jak to nastavit.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Když to nainstaluju, tak otevřu to rozšířené nastavení (bez optifinu ho nemám) a tam nastavím různé věci, ale i tak to problém s myší nevyřeší.
Zkusil jsem i jinou myš a různé citlivosti a nic se nezměnilo.
Čus,
zkus jít do správce úloh když bude zapnutá hra pravím klikni na soubor Java(TM) --> přejít na podrobnosti --> najdi soubor javaw.exe, klikni pravím a přepni prioritu na nižší než normální.

zkus jít do správce úloh když bude zapnutá hra pravím klikni na soubor Java(TM) --> přejít na podrobnosti --> najdi soubor javaw.exe, klikni pravím a přepni prioritu na nižší než normální.

Re: Problém s myší u Minecraftu Vyřešeno
Díky moc, pomohlo to! A dá se nějak nastavit aby se to spouštělo už s tou prioritou ''nižší než normální'' nebo to budeme muset zapínat pořád?
S tím si nejsem jistej, ale v základu to asi nejde, ale měly by existovat programy, které by to ,,dělaly" za tebe.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1704
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41